Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Zoek je een VoIP provider in de omgeving van Den Haag? Wil jij goedkope VoIP telefonie met veel functionaliteit? lees dan vooral verder. De medewerkers van 10Telecom hebben meer dan zestien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie. Wij zijn specialist in een naadloze transitie naar VoIP.

Goedkoper bellen met hosted-telefonie

VoIP telefonie biedt alleen maar voordelen ten opzichte van traditionele telefonie, zeker wanneer je kijkt naar hosted-telefonie. Bij hosted-telefonie staat de telefooncentrale niet bij jou op kantoor in Den Haag, maar veilig bij ons in het datacentrum. Dankzij een virtuele omgeving hoef je dus niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Hierdoor creëer je een forse besparing op zowel onderhoud als beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen. En de belangrijkste besparing zijn uiteraard de belkosten, die veel lager liggen bij hosted-telefonie.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

10Telecom zorgt voor naadloze transitie naar VoIP

Wat is belangrijk binnen jouw organisatie als de telefoon overgaat? Welke specifieke handelingen moeten er uitgevoerd worden? Welke gewenste functionaliteiten zijn belangrijk? Denk aan wachtrijen, geluidsfragmenten en keuzemenu’s. 10Telecom heeft voor al jouw vragen een passende oplossing. Wanneer het bestellen en instellen van het VoIP-systeem afgerond is wordt het tijd om je huidige telefoonnummers te verhuizen (porteren). Dit neemt meestal ongeveer twee weken in beslag. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen (bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 070-nummer voor in Den Haag).

Daarom kies je ervoor om reseller Den Haag te worden

Als reseller van 10Telecom in regio Den Haag heb je alle voordelen om als IT-gerelateerde onderneming een nieuwe dienst bij je bestaande en potentiële klanten aan te bieden. Denk hierbij aan:

  • Een professionele VoIP dienst voor jouw klanten zonder dat jijzelf een centrale hoeft aan te schaffen.
  • Zowel VoIP MKB als VoIP ZZP met op maat gemaakte oplossingen.
  • Maandelijks terugkerende commissie op de abonnements- en belkosten per klant.

Zo zijn er nog veel meer voordelen van VoIP reseller zijn. Word daarom ook partner van 10Telecom en maak samen met ons alle bedrijven optimaal bereikbaar!

Partner 10Telecom worden