Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP regelen in Den Haag

Overweeg jij om over te stappen naar een VoIP-omgeving en zoek je naar een provider in de omgeving van Den Haag? Wil jij goedkope telefonie zonder gedoe? Dan is het antwoord 10Telecom. De medewerkers van 10Telecom hebben meer dan dertien jaar ervaring op het gebied van internet, spraak en VoIP-telefonie. Wij zijn specialist in een naadloze transitie naar VoIP.

Goedkoper bellen met hosted-telefonie

VoIP telefonie biedt alleen maar voordelen ten opzichte van traditionele telefonie, zeker wanneer je kijkt naar hosted-telefonie. Bij hosted-telefonie staat de telefooncentrale niet bij jou op kantoor in Den Haag, maar veilig bij ons in het datacentrum. Dankzij een virtuele omgeving hoef je dus niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Hierdoor creëer je een forse besparing op zowel onderhoud als beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen. En de belangrijkste besparing zijn uiteraard de belkosten, die veel lager liggen bij hosted-telefonie.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

10Telecom zorgt voor naadloze transitie naar VoIP

Wat is belangrijk binnen jouw organisatie als de telefoon overgaat? Welke specifieke handelingen moeten er uitgevoerd worden? Welke gewenste functionaliteiten zijn belangrijk? Denk aan wachtrijen, geluidsfragmenten en keuzemenu’s. 10Telecom heeft voor al jouw vragen een passende oplossing. Wanneer het bestellen en instellen van het VoIP-systeem afgerond is wordt het tijd om je huidige telefoonnummers te verhuizen (porteren). Dit neemt meestal ongeveer twee weken in beslag. Uiteraard is het ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers aan te schaffen (bijvoorbeeld een zakelijk 088- of een 070-nummer voor in Den Haag).

Daarom kies je voor 10Telecom

Goede bereikbaarheid is voor ieder bedrijf van essentieel belang. Dit vergroot immers de klanttevredenheid. Je wilt dan ook telefonisch optimaal bereikbaar zijn voor jou klanten. 10Telecom denkt altijd in oplossingen en is daarom een bedrijf dat graag innoveert. Voor iedere onderneming (en niet alleen in Den Haag) hebben we slimme VoIP-oplossingen op maat. Ook daarom kies je voor 10Telecom in Den Haag.

  • Meer dan 13 jaar ervaring in zakelijke telefonie
  • Slimme VoIP oplossingen op maat
  • Korte lijnen, heldere afspraken en een no-nonsense mentaliteit
  • Geen kleine lettertjes en onnodige kosten
  • Altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support
  • Bij spoedgevallen altijd 24/7 bereikbaar

Vandaag nog VoIP aanvragen?

Wil jij ook overstappen naar VoIP? Of bel je al met VoIP en wil je overstappen naar het hosted-VoIP-platform van 10Telecom? Wij helpen je graag. Bekijk onze abonnementen en ontdek hoeveel jij kunt besparen op jouw maandelijkse telefoniekosten. Een specifieke vraag? Neem snel contact met ons op of vraag vrijblijvende de VoIP offerte aan.