Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Voicemail

Voicemail betekent dat bellers in een bepaalde situatie een bericht achter kunnen laten. Het bericht wordt opgeslagen als een .wav bestand op de telefooncentrale. Dit bericht wordt een bepaalde periode op de telefooncentrale bewaart, zodat er genoeg tijd is om dit bericht af te luisteren.

Het is mogelijk om het ingesproken voicemail bericht te laten versturen naar een e-mailadres zodat deze via een computer, tablet of smartphone afgeluisterd kan worden.

Het is mogelijk om in combinatie met de openings- en sluitingstijden de bellers naar de voicemail te leiden zodat deze een bericht achter kunnen laten. Als de telefoon na een paar keer rinkelen niet aangenomen wordt, komt de beller in de voicemail terecht. Hier kan een bericht ingesproken worden. Ook is het mogelijk dat als je in gesprek bent de overige inkomende oproepen in de voicemail terecht komen.

Het personaliseren van de voicemail is ook mogelijk. Er kan een persoonlijk bericht ingesteld worden, maar ook een algemene bedrijfsboodschap behoort tot de mogelijkheden.

In combinatie met schakelaars of tijdschema’s is het mogelijk de voicemail actief te maken.
De voicemails kunnen automatisch verstuurd worden naar een e-mailadres. Daarnaast is het mogelijk om deze via de telefoon te beluisteren.

Enkele veel gebruikte voorbeeldmeldingen zijn:

-Welkom bij BedrijfABC, op dit moment zijn wij gesloten. Wij zijn geopend van maandat tot en met vrijdag van 8:00 to 17:00. U kunt een bericht achterlaten na de pieptoon.

-U heeft gebeld met BedrijfABC, op dit moment zijn wij niet in staat de telefoon te beantwoorden. Wel kunt u een bericht achterlaten, dan bellen we  u zo spoedig mogelijk terug.

-U heeft gebeld met BedrijfABC. Vanwege de feestdagen zijn wij op dit moment gesloten. U kunt ons na de feestdagen weer bereiken op dit telefoonnummer. U kunt een bericht achterlaten na de piep.

-Bedankt voor het bellen met BedrijfABC. Op dit moment kunnen we vanwege drukte de telefoon niet beantwoorden. U kunt een bericht achterlaten dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Functionaliteiten van de voicemail: