Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Voicemail

Voicemail betekent dat bellers een bericht achter kunnen laten, wanneer je niet in staat bent om de telefoon aan te nemen. Het bericht wordt op de telefooncentrale opgeslagen als een .wav bestand. Dit bericht wordt voor een bepaalde periode op de telefooncentrale bewaard, zodat je genoeg tijd hebt om het voicemailbericht af te luisteren.

Je kunt jouw voicemailfunctie koppelen aan een schakelaar of tijdschema. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat bellers buiten openingstijden direct naar de voicemail geleid worden en een bericht achter kunnen laten. Je kunt ook instellen dat bellers direct een voicemailbericht kunnen achterlaten, wanneer je telefonisch in gesprek bent. Tot slot is het mogelijk om jouw voicemail te personaliseren. Denk aan een persoonlijk bericht, maar ook een algemene bedrijfsboodschap behoort tot de mogelijkheden.

Wil je jouw ingesproken voicemailberichten (automatisch) laten versturen naar een e-mailadres? Ook dat is mogelijk. Het bericht kan je vervolgens via jouw computer, tablet of smartphone afluisteren.

Enkele veel gebruikte voorbeeldmeldingen zijn:

Functionaliteiten voicemail: