Reseller worden Rotterdam

Zie jij ook kansen in onze VoIP telefonie? En zou jij dit graag willen toevoegen aan jouw portfolio om te verkopen? Word dan onze VoIP reseller in Rotterdam! Geen gedoe met het zelf opzetten en onderhouden van een VoIP platform, maar wel een betrouwbaar telefonie netwerk aanbieden. Dat is wat je als reseller VoIP bij 10Telecom krijgt.

VoIP phone reseller program

Het is de bedoeling dat onze resellers de installatie en eerstelijns on-site support verlenen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat je niet alle kennis van VoIP telefonie hebt. Daarom kan jij gebruik maken van onze uitstekende support. Als jij er bijvoorbeeld zelf niet uit komt met een klant, helpen wij je verder.

Partners, oftewel resellers, van 10Telecom kunnen rekenen op maandelijks terugkerende commissies op de abonnements- en belkosten per klant. Dus hoe meer VoIP klanten in de regio van Rotterdam jij binnenhaalt, hoe meer commissie je krijgt.

Aanmelden VoIP reseller

Door VoIP reseller in Rotterdam te worden, bied jij jouw klanten een breed scala telefoniemogelijkheden aan. Een aantal voordelen van onze VoIP functionaliteiten zijn:

  • Keuzemenu
  • Tijdschema
  • Rapportages
  • Gespreksopnames
  • Hotdesking (voor flexplekken en thuiswerkers)

Meld je daarom aan als 10Telecom VoIP partner in Rotterdam.