Kennisbank

Wat Zijn 085 Nummers? Een Introductie tot de Wereld van Niet-Geografische Telefoonnummers

Telefoonnummers kunnen soms verwarrend zijn, vooral als we het hebben over niet-geografische nummers zoals 085 nummers in Nederland.

085 Nummers: Een Korte Uitleg

Een 085 nummer is een niet-geografisch telefoonnummer in Nederland. Dit betekent dat het niet specifiek is verbonden aan een bepaalde regio of stad. Ze hebben een landelijke uitstraling en worden ook vaak nationale bedrijfsnummers genoemd.

Hoe Werken 085 Nummers?

Omdat 085 nummers niet geografisch gebonden zijn, kunnen ze vanuit heel Nederland bereikt worden tegen het lokale tarief. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven met klanten in heel Nederland, aangezien ze een professionele en landelijke uitstraling geven.

085 nummers kunnen per stuk worden geregistreerd, wat betekent dat je als bedrijf precies kunt krijgen wat je nodig hebt. Dit in tegenstelling tot 088 nummers, die in blokken worden uitgegeven. Bovendien kunnen 085 nummers zeer snel worden geactiveerd, bij 10Telecom al binnen één dag.

Wie Gebruiken 085 Nummers?

Omdat 085 nummers landelijk zijn en niet aan een specifieke regio zijn gebonden, zijn ze ideaal voor bedrijven die landelijk werken of een landelijke website hebben. Ze kunnen ook nuttig zijn voor bedrijven met meerdere locaties in heel Nederland, aangezien klanten één centraal nummer kunnen bellen in plaats van verschillende nummers voor elke locatie.

Hoe vraag je een 085-nummer aan bij 10Telecom?

Het aanvragen van een 085-nummer bij 10Telecom is een eenvoudig en snel proces. Wij kunnen deze al binnen één werkdag leveren.

Volg gewoon deze stappen:

  • Neem per e-mail contact op met: verkoop@10telecom.nl
  • Vermeld hierin je bedrijfsnaam, KVK, en contact gegevens.
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte welke je online kan accepteren.
  • Indien akkoord? Dan ontvang je van ons een lijst met beschikbare 085-nummers waaruit je een keuze mag maken.
  • Nummer aangevraagd? Dan maken wij deze dezelfde werkdag nog online!

Conclusie

085 nummers zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die een professionele, landelijke uitstraling willen hebben. Ze bieden flexibiliteit in het aantal nummers dat je kunt registreren, en ze kunnen zeer snel worden geactiveerd. Of je nu een groot bedrijf bent dat op zoek is naar een eenvoudige manier om klanten vanuit heel Nederland te bereiken, of een klein bedrijf dat een professionele uitstraling wil, een 085 nummer kan de perfecte oplossing voor je zijn.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons