Kennisbank

Wat kost een 085-nummer?

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen is: “Wat kost een 085-nummer?” Het antwoord op deze vraag kan variëren afhankelijk van waar je het nummer verkrijgt, maar bij 10Telecom bieden we een eenvoudige, betaalbare oplossing.

Kosten en snelheid: Een 085-nummer voor €1 per maand binnen één werkdag

Bij 10Telecom leveren we al een 085-nummer voor slechts €1 per maand. Dit tarief omvat niet alleen het gebruik van het nummer zelf, maar ook de geweldige klantenservice en technische ondersteuning die je van ons kunt verwachten. En het beste deel? We kunnen je nieuwe 085-nummer binnen één werkdag leveren. Dat betekent dat je onmiddellijk aan de slag kunt met het opbouwen van je nationale uitstraling en het verbeteren van de bereikbaarheid van je bedrijf.

Hoe vraag je een 085-nummer aan bij 10Telecom?

Het aanvragen van een 085-nummer bij 10Telecom is een eenvoudig en snel proces. Volg gewoon deze stappen:

  • Neem per e-mail contact op met: verkoop@10telecom.nl
  • Vermeld hierin je bedrijfsnaam, KVK, en contact gegevens.
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte welke je online kan accepteren.
  • Indien akkoord? Dan ontvang je van ons een lijst met beschikbare 085-nummers waaruit je een keuze mag maken.
  • Nummer aangevraagd? Dan maken wij deze dezelfde werkdag nog online!

Flexibiliteit: Diensten per maand opzegbaar of wijzigbaar

Bovendien begrijpen we bij 10Telecom dat bedrijven flexibiliteit nodig hebben. Daarom zijn onze diensten per maand opzegbaar of wijzigbaar. Of je bedrijf nu groeit en je meer nummers nodig hebt, of je wilt je diensten aanpassen aan veranderende bedrijfsbehoeften, we maken het eenvoudig en gemakkelijk.

Persoonlijkheid: Kies je eigen nummer

En wat is er leuker dan het kiezen van je eigen nummer? Als klant van 10Telecom ontvang je een lijst met beschikbare 085-nummers, zodat je zelf een mooi nummer kunt kiezen dat bij je bedrijf past. Misschien wil je een nummer dat makkelijk te onthouden is, of een nummer dat op een bepaalde manier relevant is voor je bedrijf. Wat je ook kiest, we zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken.

Bereid je voor op succes: Neem vandaag nog contact op met 10Telecom

Een 085-nummer kan je bedrijf helpen om een groter publiek te bereiken, je professionaliteit te versterken en je klantenservice te verbeteren. En met 10Telecom is het krijgen van een 085-nummer snel, gemakkelijk en betaalbaar. Neem vandaag nog contact met ons op om je nieuwe 085-nummer te bemachtigen!

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons