Kennisbank

Wat is een 085-telefoonnummer?

Als je ondernemer bent en een nationale uitstraling wilt voor jouw bedrijf, dan is een 085-telefoonnummer een uitstekende keuze. Maar wat is een 085-nummer precies en wat zijn de voordelen? Laten we dat eens nader bekijken.

Wat is een 085-telefoonnummer?

Een 085-telefoonnummer is een zogenaamd niet-geografisch nummer in Nederland. Dit betekent dat het niet gekoppeld is aan een specifieke regio of stad. Het wordt ook wel een landelijk nummer genoemd, omdat het overal in Nederland bereikbaar is, ongeacht de locatie van de beller of de ontvanger van het gesprek.

De voordelen van een 085-telefoonnummer

Het grootste voordeel van een 085-nummer is dat het een landelijke uitstraling geeft aan jouw bedrijf. Of je nu een klein bedrijf runt vanuit huis of een grote organisatie met meerdere vestigingen, met een 085-nummer lijkt je bedrijf groter en professioneler.

Een ander voordeel is dat je met een 085-nummer niet hoeft te veranderen van telefoonnummer als je bedrijf verhuist. Omdat het niet gekoppeld is aan een specifieke locatie, blijft je 085-nummer hetzelfde, waar je ook heen gaat.

Ten slotte, omdat 085-nummers niet regiogebonden zijn, kunnen ze worden gebruikt door bedrijven die klanten in heel Nederland bedienen, en niet alleen in één bepaalde stad of regio. Dit kan een groot voordeel zijn voor bedrijven die nationaal opereren.

Hoe vraag je een 085-nummer aan bij 10Telecom?

Het aanvragen van een 085-nummer bij 10Telecom is een eenvoudig en snel proces. Volg gewoon deze stappen:

  • Neem per e-mail contact op met: verkoop@10telecom.nl
  • Vermeld hierin je bedrijfsnaam, KVK, en contact gegevens.
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte welke je online kan accepteren.
  • Indien akkoord? Dan ontvang je van ons een lijst met beschikbare 085-nummers waaruit je een keuze mag maken.
  • Nummer aangevraagd? Dan maken wij deze dezelfde werkdag nog online!

Conclusie

Een 085-telefoonnummer is een uitstekende keuze voor elk bedrijf dat een professionele, nationale uitstraling wil hebben. Het is niet gebonden aan een specifieke locatie, wat betekent dat het je bedrijf een landelijke aanwezigheid geeft en je de flexibiliteit biedt om te verhuizen zonder van nummer te hoeven veranderen. Met deze voordelen is het geen verrassing dat steeds meer Nederlandse bedrijven kiezen voor een 085-telefoonnummer.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons