Kennisbank

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een niet-geografisch gebonden telefoonnummer in Nederland. Dit betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke locatie of regio. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een 020-nummer, dat specifiek is voor Amsterdam.

Omdat 085-nummers niet gebonden zijn aan een specifieke plaats, worden ze vaak gebruikt door bedrijven die landelijk opereren. Het gebruik van een 085-nummer kan het bedrijf een nationale uitstraling geven, ongeacht waar het daadwerkelijk is gevestigd.

Hoe wordt een 085-nummer gebruikt?

Bedrijven kunnen een 085-nummer gebruiken voor hun algemene bedrijfslijn of klantenservice. Het is een uitstekende manier om klanten uit het hele land te bedienen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over verschillende regionale nummers. Daarnaast kunnen 085-nummers per stuk worden aangevraagd, waardoor bedrijven zo veel nummers kunnen krijgen als ze nodig hebben.

Voordelen van een 085-nummer

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een 085-nummer. Hier zijn er een paar:

  • Nationale uitstraling: Omdat 085-nummers niet gebonden zijn aan een specifieke regio, geven ze je bedrijf een nationale uitstraling. Dit kan helpen om je klantenbestand te vergroten en het bereik van je bedrijf te vergroten.
  • Flexibiliteit: 085-nummers kunnen per stuk worden aangevraagd, waardoor je bedrijf de mogelijkheid heeft om zoveel nummers te krijgen als het nodig heeft. Dit biedt veel flexibiliteit, vooral voor groeiende bedrijven.
  • Betaalbaarheid: In tegenstelling tot sommige andere soorten telefoonnummers, zijn 085-nummers relatief betaalbaar om aan te vragen en te onderhouden. Bij 10Telecom heb je al voor €2,50 per maand beschikking over een 085-nummer.

Conclusie

Een 085-nummer is een geweldige tool voor bedrijven die een nationale uitstraling willen hebben, en het biedt ook een aantal andere voordelen, zoals flexibiliteit en betaalbaarheid. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint, of een gevestigd bedrijf dat zijn bereik wil vergroten, een 085-nummer kan een waardevolle toevoeging zijn aan je communicatiestrategie.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons