Kennisbank

Wat is 085 nummer

Een 085-nummer, het kan je zijn opgevallen bij het bellen naar verschillende bedrijven, maar wat is het precies? In deze blogpost gaan we dieper in op de betekenis, de voordelen en hoe je er een kunt krijgen voor je eigen bedrijf.

Wat is een 085-nummer

Een 085-nummer is een zogenaamd niet-geografisch nummer in Nederland. Dit betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke stad of regio, zoals bij geografische nummers. Dit type nummer wordt vaak gebruikt door bedrijven die landelijk opereren of die een nationale uitstraling willen hebben.

Voordelen 085-nummer

Een van de grote voordelen van een 085-nummer is de flexibiliteit die het biedt. Omdat het niet gebonden is aan een specifieke locatie, kan het worden meegenomen als je bedrijf verhuist. Dit kan erg handig zijn als je bedrijf meerdere vestigingen heeft. Je kunt dan namelijk hetzelfde nummer gebruiken voor alle vestigingen. Bovendien worden 085-nummers per stuk geregistreerd. Dit betekent dat je het aantal nummers dat je nodig hebt, precies kunt afstemmen op de behoeften van je bedrijf. Het maakt niet uit of je een klein bedrijf runt en slechts één nummer nodig hebt, of een groter bedrijf dat meerdere nummers nodig heeft. Met een 085-nummer kun je precies krijgen wat je nodig hebt.

Een belangrijk punt om te onthouden is dat de kosten voor het bellen naar een 085-nummer hetzelfde zijn als voor het bellen naar een regulier vast nummer. Dit betekent dat je klanten geen extra kosten hoeven te maken om contact met je op te nemen, wat de toegankelijkheid voor je klanten kan vergroten.

Levering 085-nummer

Bij 10Telecom kost een 085-nummer €2,50 per maand en deze leveren wij al binnen één werkdag.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons