Kennisbank

Kosten van een 085-nummer: betaalbare oplossing voor je bedrijf

Bij het runnen van een bedrijf, groot of klein, is communicatie essentieel. Daarom is het belangrijk om te investeren in betrouwbare en effectieve communicatietechnologieën zoals telefoonnummers. Een van de meest betaalbare en handige opties die momenteel beschikbaar zijn, is het 085-nummer. Maar wat kost een 085-nummer eigenlijk?

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een niet-geografisch gebonden telefoonnummer in Nederland. Dit betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke locatie of regio. Omdat 085-nummers niet gebonden zijn aan een specifieke plaats, worden ze vaak gebruikt door bedrijven die landelijk opereren. Het gebruik van een 085-nummer kan het bedrijf een nationale uitstraling geven, ongeacht waar het daadwerkelijk is gevestigd.

Wat kost een 085-nummer?

Nu komen we bij het hart van de zaak – wat kost een 085-nummer? Het goede nieuws is dat 085-nummers ongelooflijk betaalbaar zijn, vooral als je ze vergelijkt met de voordelen die ze bieden.

Bij 10Telecom leveren we al een 085-nummer voor slechts €1 per maand. Dit is een ongelooflijk concurrerende prijs, gezien de flexibiliteit en professionaliteit die een 085-nummer aan je bedrijf kan bieden.

Waarom kiezen voor een 085-nummer?

Naast de betaalbaarheid zijn er nog andere redenen waarom je zou moeten overwegen om een 085-nummer voor je bedrijf aan te schaffen:

  • Flexibiliteit: 085-nummers kunnen per stuk worden geregistreerd, waardoor je bedrijf de mogelijkheid heeft om zoveel nummers te krijgen als het nodig heeft. Dit biedt veel flexibiliteit, vooral voor groeiende bedrijven.
  • Professionaliteit: Het hebben van een 085-nummer kan je bedrijf een professionele en nationale uitstraling geven. Dit kan helpen om je klantenbestand te vergroten en het bereik van je bedrijf te vergroten.
  • Gemak: Bij 10Telecom maken we het proces van het verkrijgen van een 085-nummer eenvoudig en ongecompliceerd. We kunnen je helpen bij het instellen en activeren van je nummer, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt. Wij leveren een 085-nummer binnen één werkdag.

Conclusie

Een 085-nummer is een betaalbare en effectieve manier om de communicatie van je bedrijf te verbeteren. Voor slechts €1 per maand kun je bij 10Telecom een 085-nummer krijgen dat je bedrijf een nationale uitstraling geeft en je in staat stelt om beter met je klanten te communiceren. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint, of een gevestigd bedrijf dat zijn bereik wil vergroten, een 085-nummer is een investering die de moeite waard is.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons