Kennisbank

Is een 085-nummer gratis?

Er is veel verwarring over de vraag of een 085-nummer gratis is. Hoewel het waar is dat de kosten voor het bellen naar een 085-nummer doorgaans hetzelfde zijn als het lokale tarief, zijn er wel degelijk kosten verbonden aan het houden van een 085-nummer.

Het activeren van een 085-nummer: Betaalbaar en eenvoudig

Bij 10Telecom kun je al een 085-nummer activeren voor slechts €2,50 per maand. Hoewel een 085-nummer niet gratis is, biedt deze betaalbare prijs een geweldige waarde, gezien de vele voordelen die een 085-nummer kan bieden aan je bedrijf.

Kosten voor de klant: Lokaal tarief voor bellen naar een 085-nummer

Voor klanten die naar een 085-nummer bellen, zijn de kosten hetzelfde als het lokale tarief. Dit betekent dat bellen naar een 085-nummer niet duurder is dan het bellen naar elk ander lokaal nummer. Hierdoor is het voor klanten aantrekkelijk om contact op te nemen met bedrijven die een 085-nummer gebruiken.

Kosten voor inkomende oproepen: Afhankelijk van de gekozen dienst

Bij 10Telecom betaalt de nummerhouder doorgaans niet voor inkomende oproepen, afhankelijk van het genomen product. Dit betekent dat, hoewel er kosten zijn voor het activeren en houden van een 085-nummer, er meestal geen extra kosten zijn voor het ontvangen van oproepen op dit nummer.

Uitbellen met een 085-nummer: Gesprekskosten van toepassing

Het is belangrijk op te merken dat, hoewel inkomende oproepen naar een 085-nummer meestal geen extra kosten met zich meebrengen voor de nummerhouder, er wel gesprekskosten ontstaan wanneer je uitbelt met een 085-nummer. Hiervoor gelden onze gesprekstarieven, of profiteer van onze belbundels.

Conclusie: 085-nummers bieden waarde voor je bedrijf

Hoewel een 085-nummer niet gratis is, biedt het aanzienlijke voordelen en waarde voor je bedrijf, waaronder een professioneel imago, verbeterde klantenservice en nationale bereikbaarheid. Met 10Telecom is het activeren van een 085-nummer betaalbaar en eenvoudig, waardoor het een uitstekende investering is voor elk bedrijf.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons