Kennisbank

Bellen met VoIP

Bellen met VoIP betekent moeiteloos bereikbaar zijn. Zakelijke telefonie zonder onnodige kosten, maar wel met alle mogelijkheden van een super-de-luxe telefooncentrale.

Bellen met VoIP, hoe werkt dat?

Wanneer je kiest voor bellen met VoIP van 10Telecom dat profiteer je van alle voordelen van de meest geavanceerde telefooncentrale – maar dan voor een fractie van de kosten. Hoe dat kan? Simpel: je maakt gebruik van een virtuele telefooncentrale, die in een van onze eigen datacenters gehost wordt. Het is daarom niet nodig om te investeren in dure apparatuur en licenties. En omdat je alles geheel naar wens kunt inrichten, heb je geen onnodige kosten aan features die je toch niet gebruikt. Bellen met VoIP kan via een vaste telefoon, maar ook via mobiel; dit is heel eenvoudig dankzij onze Softphone app, die beschikbaar is voor iOS en Android smartphones. Daarnaast hebben we een speciale webapplicatie ontwikkeld, zodat je kunt bellen via de browser op je desktopcomputer of laptop. Ook bellen met Teams behoort tot de mogelijkheden. Kortom, je hebt alle vrijheid om te bepalen waar, wanneer en hoe je bereikbaar wilt zijn.

Welke functionaliteiten biedt bellen met VoIP?

Het feit dat je gebruik maakt van een virtuele telefooncentrale betekent niet dat je minder mogelijkheden hebt dan met een fysieke centrale. Integendeel! Je hebt alle denkbare functionaliteiten tot je beschikking. Hierbij kun je denken aan:

 • Toegang tot al je zakelijke contacten
 • Real time de status van je collega’s bekijken
 • Handmatig en automatisch gesprekken doorschakele
 • Bellers in de wachtrij zetten
 • Keuzemenu’s, wachtmuziek en voicemails instellen
 • Gratis onderling bellen
voip-forward

Voor wie is bellen met VoIP interessant?

Zakelijk bellen met VoIP is de nieuwe standaard voor ondernemingen van elk formaat. Het maakt niet uit of je nu zzp’er bent, een startup hebt of deel uitmaakt van een groot bedrijf met meerdere vestigingen. We hebben verschillende abonnementen, maar ook maatwerkoplossingen zijn geen enkel probleem. Bij 10Telecom kan VoIP telefonie namelijk volledig worden aangepast aan de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Zo ben je flexibel bereikbaar, gewoon op de manier die bij jou past.

Ja, ik heb interesse in bellen met VoIP!

Wil jij als ondernemer 100% de baas zijn over je bereikbaarheid en tegelijkertijd besparen op je kosten voor zakelijke telefonie? Kies dan voor bellen met VoIP van 10Telecom! Bekijk onze abonnementen of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Advies over telefonie?

"*" geeft vereiste velden aan

Liever bellen? 088 10 14 500

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Zeer tevreden!
  Sinds een paar maanden zijn we met telefonie (voip) overgestapt naar 10Telecom en dit is een goede keuze geweest. Technisch werkt alles naar behoren, eerlijke prijzen en support is niet alleen erg goed maar ook persoonlijk. Wij zijn zeer tevreden.
 • 6 / 10
  goed maar bellen is duur
  Gemakkelijk instellen Goede bereikbaarheid Maar tarief per minuut is (te) hoog
 • 10 / 10
  Geweldig
  Korte lijnen. Helder. Persoonlijk. Goede service.
 • 10 / 10
  Staan altijd klaar om te helpen!
  Hele prettige medewerkers die ons altijd weer uit de problemen helpen.
 • 10 / 10
  Prima service en advies!!!
  Ze zijn er als je ze nodig hebt !!!
 • 9 / 10
  Eigenlijk altijd probleemloos
  De werking van de technische diensten en de administratieve processen verloopt eigenlijk altijd probleemloos.
 • 10 / 10
  Goede service
  Goede en snelle service. Doen wat ze zeggen.
 • 10 / 10
  Zeer goede service en altijd een luisterend oor en meedenkend
  Welke vraag je ook stelt. Er is altijd een antwoord cq oplossing. Weten ze het niet zeggen ze dat ook eerlijk. Komt eigenlijk nooit voor. Maar het blijven mensen, die afhankelijk zijn van apparatuur en gegevens.
 • 8 / 10
  prima
  prima
 • 10 / 10
  nooit problemen
  als ik wat te vragen heb zijn ze altijd bereikbaar vriendelijk en duidelijk advies

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons