Kennisbank

Wat kost een 085-nummer? Ontdek de betaalbare oplossing van 10Telecom

In de huidige bedrijfswereld is het essentieel om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor je klanten. Een van de beste manieren om dit te bereiken is door een 085-nummer te gebruiken. Maar wat zijn de kosten? Bij 10Telecom kunnen we je verzekeren dat het zeer betaalbaar is.

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een niet-geografisch gebonden telefoonnummer, wat betekent dat het een landelijke uitstraling heeft. Dit maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die landelijk opereren. Bovendien kunnen 085-nummers per stuk worden aangevraagd, waardoor je zo veel nummers kunt krijgen als je nodig hebt.

Wat zijn de kosten van een 085-nummer bij 10Telecom?

Bij 10Telecom maken we het eenvoudig en betaalbaar om een 085-nummer te krijgen. Voor slechts €2,50 per maand kun je een 085-nummer activeren en gebruiken. Deze lage kosten maken het toegankelijk voor bedrijven van elke grootte, of je nu een eenmanszaak bent of een grotere organisatie.

Waarom kiezen voor 10Telecom?

Buiten de betaalbare prijzen, biedt 10Telecom ook een uitzonderlijke klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het aanvragen van je nummer tot het oplossen van eventuele problemen die zich kunnen voordoen. Bovendien kunnen we je nieuwe 085-nummer binnen één werkdag leveren, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Wat levert een 085-nummer jouw bedrijf op?

Een 085-nummer kan je bedrijf een professionele uitstraling geven en je bereikbaarheid vergroten. Het is ook een uitstekende manier om je klantenservice te verbeteren, omdat het je klanten een eenvoudige en betaalbare manier biedt om contact met je op te nemen.

Conclusie

Het is duidelijk dat een 085-nummer een waardevolle investering kan zijn voor je bedrijf. Met de lage kosten en uitstekende service van 10Telecom, is er geen beter moment om er een aan te vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een 085-nummer!

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons