Kennisbank

Hoe vraag je een 085-nummer aan bij 10Telecom?

Als je op zoek bent naar een professionele uitstraling voor je bedrijf, is een 085-nummer een uitstekende keuze. Het is niet geografisch gebonden, wat betekent dat het een landelijke uitstraling heeft en ideaal is voor bedrijven die op nationaal niveau opereren. Hier lees je hoe je eenvoudig een 085-nummer kunt aanvragen bij 10Telecom.

Waarom zou je kiezen voor een 085-nummer?

Een 085-nummer biedt je bedrijf een nationale uitstraling, aangezien het niet gebonden is aan een specifieke stad of regio. Dit maakt het een uitstekende keuze als je bedrijf klanten bedient in heel Nederland. Bovendien wordt een 085-nummer per stuk geregistreerd, wat betekent dat je zo veel nummers kunt aanvragen als je nodig hebt.

Hoe vraag je een 085-nummer aan bij 10Telecom?

Het aanvragen van een 085-nummer bij 10Telecom is een eenvoudig en snel proces. Wij kunnen deze al binnen één werkdag leveren.

Volg gewoon deze stappen:

  • Neem per e-mail contact op met: verkoop@10telecom.nl
  • Vermeld hierin je bedrijfsnaam, KVK, en contact gegevens.
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte welke je online kan accepteren.
  • Indien akkoord? Dan ontvang je van ons een lijst met beschikbare 085-nummers waaruit je een keuze mag maken.
  • Nummer aangevraagd? Dan maken wij deze dezelfde werkdag nog online!

Wat kan je verwachten van 10Telecom?

10Telecom staat bekend om zijn snelle en efficiënte service. Zodra je je aanvraag hebt ingediend, zorgt 10Telecom ervoor dat je nieuwe 085-nummer binnen één werkdag wordt geleverd. Dat betekent dat je je nieuwe nummer bijna direct kunt gaan gebruiken.

Daarnaast biedt 10Telecom 085-nummers aan tegen een zeer concurrerende prijs. Je kunt een 085-nummer aanvragen vanaf slechts €2,50 per maand. Dit maakt het een betaalbare optie voor bedrijven van alle groottes.

Conclusie

Een 085-nummer kan een waardevolle aanvulling zijn op je bedrijfscommunicatie, en met 10Telecom is het eenvoudiger dan ooit om er een aan te vragen. Met hun snelle levering en betaalbare prijzen, is 10Telecom een uitstekende keuze voor elke ondernemer die op zoek is naar een nationaal bedrijfsnummer. Wacht niet langer en vraag vandaag nog je 085-nummer aan bij 10Telecom!

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons