Statusinformatie

Met de statusinformatie beschik je altijd over de juiste beschikbaarheidsinformatie. Zo zie je direct of collega’s ingelogd en beschikbaar zijn. Als de collega’s telefonisch in gesprek zijn kun je dit zien aan bijvoorbeeld de knoppen op het telefoontoestel, deze knoppen worden ook wel BLF-knoppen genoemd. Met de Busy Lamp Fields zie je of collega’s telefonisch in gesprek zijn (rood) of beschikbaar zijn (groen). Wanneer iemand gebeld wordt, gaat de rode LED knipperen. Dit kan ook gebruikt worden in combinatie met Call pickup.

10Telecom adviseert Mitel telefoontoestellen. De knoppen op deze toestellen kunnen volledig op afstand geconfigureerd worden. De Mitel 6865i beschikt over papieren labels en de 6867i beschikt over een display waar BLF knoppen geconfigureerd kunnen worden.
Maar ook andere type telefoontoestellen zoals Yealink ondersteunen deze functionaliteit. Zo kunnen per persoon, per afdeling of per type toestel een standaard lay-out aan knoppen worden toegekend.

Voor receptionisten kunnen er uitbreidingsmodules aan de telefoontoestellen gekoppeld worden, zodat deze beschikt over meer knoppen. Deze knoppen kunnen ook worden gebruikt als Speed dial knoppen. Ook knoppen zoals ‘niet storen’ (Do not disturb, DND) kunnen worden toegewezen.

Schakelaars kunnen ook worden uitgelezen met BLF, op het telefoontoestel verschijnt de naam van de schakelaar in beeld, als de kleur groen is, staat de schakelaar uit. Wanneer de schakelaar aan staat is de kleur rood.

Met 10Telecom Vast mobiel kun je ook zien of een mobiel toestel in gesprek is, mits het mobiele toestel uitbelt via de telefooncentrale.

Direct in contact?

E-mailsupport@10telecom.nl

Bel088 10 14 500

ChatMet ons