Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Draadloze VoIP Telefoontoestellen Siemens Gigaset PRO

Al lopend telefoneren in het kantoor is mogelijk door gebruik te maken van draadloze telefoontoestellen. De draadloze ‘dect’ technologie heeft zich al jaren bewezen als stabiele oplossing voor vele huishoudens en het MKB. 10Telecom adviseert bij voorkeur Siemens Gigaset Pro apparatuur. Veel klanten maken hier elk dag weer probleemloos gebruik van. De draadloze telefoontoestellen worden aangemeld op het basisstation, welke aangesloten wordt op het interne netwerk. Het basisstation staat in verbinding met de telefooncentrale. Op deze manier kan er variërend van 1 draadloze handset tot een compleet netwerk van 100 handsets in gebruik genomen worden. Dit is sterk afhankelijk van de wensen en de bereikbaarheid op locatie en binnen de verschillende ruimtes. De eventuele inzet van dect repeaters kan het bereik aanzienlijk vergroten.

Klik hier voor Draadloze VoIP Telefoontoestellen van Yealink

Toch opzoek naar vaste bureau telefoontoestellen?

Voor het adviseren van de meest passende oplossing bekijken we de volgende zaken:

Draadloze handsets zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met allen een geschikte toepassing. De volgende zijn de meest gebruikte telefoontoestellen;

Gigaset S650H PRO

Gigaset SL750H PRO

Siemens Gigaset R650H PRO

Gigaset R650H PRO

– Meest gangbare type
– Heldere geluidskwaliteit
– Helder Display
– Bluetooth ondersteuning
– Oplaadbare batterijen
– Luxe draadloze handset
– Heldere geluidskwaliteit
– Groot Helder Display
– Bluetooth ondersteuning
– Accu
– Robuuste handset
– Heldere geluidskwaliteit
– Schok en stootbestendig
– Bluetooth ondersteuning
– Oplaadbare batterijen
– Spatwaterdicht en bestand tegen stoffige ruimtes
Verkoopadviesprijs €89,95Verkoopadviesprijs €129,95Verkoopadviesprijs €119,95

Type basisstation?
De draadloze handsets worden aangesloten op een basisstation, het basisstation wordt aangesloten op het netwerk en staat in verbinding met de telefooncentrale. De meeste basisstations kunnen overweg met de monitoring service.

Aantal basisstations?
We adviseren bij voorkeur Siemens Gigaset N510 IP PRO basisstation, op dit basisstation kunnen 6 handsets worden aangesloten, het basisstation ondersteund 4 gelijktijdige gesprekken. In een aantal gevallen is dit een bottleneck en kan er gekozen worden om een tweede basisstation in te zetten zodat er 8 gelijktijdige gesprekken gevoerd kunnen worden.

Ruimte en het bereik?
Het bereik van een basisstation variëerd van 50 t/m 300 meter. Dit is afhankelijk van muren, plafonds, liften, frequentieverstoringen etc. Het bereik kan eenvoudig zelf getest worden en eventueel kan er een basisstation bijgeplaatst worden.

Inzetten van dect repeaters?
Wanneer het bereik van een basisstation onvoldoende is kan er een Dect repeater ingezet worden. Deze wordt op het punt geplaatst daar waar het bereik nog goed is. Deze kan het bereik van 50 tot 300 meter vergroten.

Inzetten van een dect cluster?
Wanneer je naadloos wil roamen tussen verschillende basisstations kan er een Dect cluster ingericht worden. Dit is vooral geschikt bij grote kantoren en fabrieken. Informeer naar de mogelijkheden.

Toch opzoek naar een andere draadloze oplossing? Met Vast-Mobiel integratie ben je via het GSM netwerk overal bereikbaar en niet afhankelijk van DECT dekking.