Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Al lopend telefoneren in het kantoor is mogelijk met een draadloze VoIP telefoon. De draadloze ‘dect’ technologie heeft zich al jaren bewezen als stabiele oplossing voor vele huishoudens en het MKB. 10Telecom adviseert bij voorkeur Siemens Gigaset Pro apparatuur. Veel klanten maken hier elke dag weer probleemloos gebruik van.

De draadloze VoIP telefoontoestellen (handsets) worden eenvoudig aangemeld op het basisstation, welke aangesloten is op het interne netwerk. Het basisstation staat in verbinding met de telefooncentrale van 10Telecom.

Met het apparatuur van Siemens is het mogelijk om simpel 1 handset aan te sluiten tot een compleet netwerk van meer dan 100 handsets.

Dit is sterk afhankelijk van de wensen en de bereikbaarheid op locatie en binnen de verschillende ruimtes. Mocht de dekking van het basistation niet voldoende blijken dan kan een zogenaamde repeater ingezet worden. Deze dect repeaters vergroten het bereik aanzienlijk.

Klik hier voor Draadloze VoIP Telefoons van Yealink

Toch opzoek naar vaste bureau telefoontoestellen?

Voor het adviseren van de meest passende oplossing bekijken we de volgende zaken:

Draadloze handsets zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met allen een geschikte toepassing. De volgende zijn de meest gebruikte VoIP telefoontoestellen;

 

Gigaset S650H PRO

 

Gigaset SL750H PRO

Siemens Gigaset R650H PRO

 

Gigaset R650H PRO

– Meest gangbare type
– Heldere geluidskwaliteit
– Helder Display
– Bluetooth ondersteuning
– Oplaadbare batterijen
– Luxe draadloze handset
– Heldere geluidskwaliteit
– Groot Helder Display
– Bluetooth ondersteuning
– Accu
– Robuuste handset
– Heldere geluidskwaliteit
– Schok en stootbestendig
– Bluetooth ondersteuning
– Oplaadbare batterijen
– Spatwaterdicht en bestand tegen stoffige ruimtes

FAQ

Welk type basistation heb ik nodig?

We adviseren bij voorkeur Siemens Gigaset N510 IP PRO basisstation, op dit basisstation kunnen 6 handsets (VoIP toestellen) worden aangesloten, het basisstation ondersteund 4 gelijktijdige gesprekken.

Hoeveel basisstation moeten er geplaatst worden?

Er wordt over het algemeen 1 basisstation geplaatst. Meerdere basisstations kunnen worden ingezet als meer dan 6 handsets moeten worden aangesloten. Hierdoor zal ook het aantal gelijktijdige gesprekken worden verhoogd met 4.

Hoeveel bereik heeft het basisstation?

Het bereik van een basisstation variëerd van 50 t/m 300 meter. Dit is afhankelijk van muren, plafonds, liften, frequentieverstoringen etc. Het bereik kan eenvoudig zelf getest worden.

Inzetten van Dect repeaters?

Wanneer het bereik van een basisstation onvoldoende is kan er een Dect repeater ingezet worden. Deze wordt op het punt geplaatst daar waar het bereik nog goed is. Deze kan het bereik van 50 tot 300 meter vergroten

Inzetten van een dect cluster?

Wanneer je naadloos wil roamen tussen verschillende basisstations kan er een Dect cluster ingericht worden. Dit is vooral geschikt bij grote kantoren en fabrieken.

Opzoek naar een andere draadloze oplossing? Met Vast-Mobiel integratie ben je via het GSM netwerk overal bereikbaar en niet afhankelijk van DECT dekking.