10Telecom: Leverancier van Hoogwaardige VoIP Diensten sinds 2005

Ben je op zoek naar de beste VoIP provider voor je zakelijke communicatie? Zoek niet verder! 10Telecom is dé toonaangevende VoIP provider die al sinds 2005 betrouwbare en geavanceerde telefoniediensten levert aan bedrijven in Nederland.

Als een van de slechts 150 providers in ons land, hebben wij als eigen provider alle telefoonnummers in Nederland direct beschikbaar. Dit stelt ons in staat om snel nummers te verhuizen, nieuwe nummers te leveren en je optimaal bereikbaar te maken via onze hoogwaardige VoIP service.

Waarom kiezen voor 10Telecom?

 1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van VoIP zorgen ervoor dat wij hoogwaardige telefoniediensten kunnen bieden die voldoen aan de strengste normen. Je kan erop vertrouwen dat je zakelijke communicatie altijd soepel en betrouwbaar verloopt.
 2. Flexibiliteit: Bij 10Telecom begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele VoIP oplossingen die kunnen worden aangepast aan je specifieke vereisten. Of je nu een klein bedrijf bent of een groot bedrijf met meerdere vestigingen, wij hebben de juiste oplossing voor je.
 3. Persoonlijke Service: Bij 10Telecom geloven we in het leveren van uitstekende klantenservice. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te ondersteunen bij al je vragen en technische problemen. Wij streven ernaar om je ervaring met onze VoIP diensten zo positief mogelijk te maken.

Dus waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor 10Telecom als je VoIP provider en geniet van de vele voordelen die onze hoogwaardige telefoniediensten te bieden hebben.

Conclusie

Als het gaat om het vinden van de beste VoIP provider voor de zakelijke markt, is 10Telecom de absolute nummer één keuze. Met onze jarenlange ervaring, betrouwbare diensten en persoonlijke service zijn wij in staat om aan al je zakelijke communicatiebehoeften te voldoen.

Hendrik | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.5

 • 10 / 10
  Super systeem
  Alles is configurabel
 • 10 / 10
  Geen oproep meer gemist
  Prettige partij met veel kennis en kunde!
 • 9 / 10
  uitstekende hulp geboden
  U vraagt en wij draaien. Bel 10telecom en ze staan direct voor je klaar. Met raad en daad.
 • 10 / 10
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
  persoonlijke dienstverlening die je nergens zo meer kunt vinden
 • 10 / 10
  Uitstekende service
  Uitstekende service, goede kwaliteit en goede ondersteuning
 • 10 / 10
  goede service voor een goede prijs
  Mensen van 10Telecom denken goed mee en leveren snelle service. Abonnementen zijn goed betaalbaar.
 • 9 / 10
  Bijzonder prettig
  Wij zijn gemigreerd van Microsoft-telecom (teams bellen), naar 10 telecom. De overstap is ons bijzonder goed bevallen, support is bijzonder snel en vriendelijk en de dienstverlening tot nu toe prima. Prettig om weer via standaard telefoon te bellen, geluidskwaliteit is beter dan via Microsoft-teams bellen.
 • 10 / 10
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
  Werkt altijd, snelle en deskundige service
 • 10 / 10
  Goede en snelle service bij 10Telecom
  Wij zijn zeer tevreden over 10Telecom. De omzetting en inrichting nieuwe telefonie verliep soepel en snel. 10Telecom is erg gebruiksvriendelijk en hun service is top.
 • 10 / 10
  Stabiel met een goede prijs
  Wij maken al meer dan 10 jaar gebruik met veel plezier gebruik van 10Telecom. Hun diensten zijn helder, stabiel en voor een goede prijs. Voor die enkele keren dat we in de jaren support nodig hebben gehad zijn onze vragen altijd vlot en keurig beantwoord.

Tarieven

Hulp nodig? Bel 088 10 14 510

1 t/m 9 gebruikers

€7,50 per gebruiker per maand

Bestel Direct!

10 of meer gebruikers

€5,00 per gebruiker per maand

Bestel Direct!