Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Amersfoort VoIP reseller worden

Lijkt het je leuk om ons en je klanten te helpen? En dat jij daar zelf ook beter van wordt? Laat je klanten dan profiteren van de VoIP telefonie van 10Telecom en word reseller in Amersfoort. Als reseller van 10Telecom beheer je eenvoudig de telefonie van je klanten en krijg je maandelijkse terugkerende commissie op de abonnements- en belkosten van deze klanten. Een win-win situatie! Aanmelden als reseller Amersfoort doe via het formulier of verkoop@10telecom.nl.

VoIP aanbieder

Als jij een klant bij ons aanlevert, zijn wij de VoIP aanbieder en ben jij het gezicht voor de klant. De klant weet je snel te vinden en jij kent zijn behoeften. Daarom lever jij de eerstelijns on-site support en installatie. Met ons eenvoudig te beheren systeem kan jij deze klant dan optimaal van dienst zijn en de bereikbaarheid 24/7 aanpassen.

Mocht je er toch niet uitkomen of een oplossing op maat willen? Dan zijn wij er natuurlijk om je verder te helpen. Ook hebben wij op eenvoudige vragen direct een antwoord bij ons veel gestelde vragen.

Veel gestelde VoIP vragen

Telecom Amersfoort

Ben jij die IT-gerelateerde onderneming in Amersfoort en wil jij jouw portfolio ook uitbreiden met onder andere de VoIP abonnementen en mobiele abonnementen van 10Telecom? Meld je dan eenvoudig aan als reseller via onderstaand formulier.

    Gratis meer informatie aanvragen