Amersfoort VoIP reseller worden

Lijkt het je leuk om ons en je klanten te helpen? En dat jij daar zelf ook beter van wordt? Laat je klanten dan profiteren van de VoIP telefonie van 10Telecom en word reseller in Amersfoort. Als reseller van 10Telecom beheer je eenvoudig de telefonie van je klanten en krijg je maandelijkse terugkerende commissie op de abonnements- en belkosten van deze klanten. Een win-win situatie! Aanmelden als reseller Amersfoort doe via het formulier of verkoop@10telecom.nl.

VoIP aanbieder

Als jij een klant bij ons aanlevert, zijn wij de VoIP aanbieder en ben jij het gezicht voor de klant. De klant weet je snel te vinden en jij kent zijn behoeften. Daarom lever jij de eerstelijns on-site support en installatie. Met ons eenvoudig te beheren systeem kan jij deze klant dan optimaal van dienst zijn en de bereikbaarheid 24/7 aanpassen.

Mocht je er toch niet uitkomen of een oplossing op maat willen? Dan zijn wij er natuurlijk om je verder te helpen. Ook hebben wij op eenvoudige vragen direct een antwoord bij ons veel gestelde vragen.

Gebrand bellen | 10telecom

Klanten beoordelen ons met een 9.4

 • 10 / 10
  Onlangs klant geworden.
  Goed bedrijf, snel hulp bij problemen en snelle oplossingen. Prima service Grt Geert
 • 10 / 10
  Super dynamisch en betrouwbaar
  Alle moeilijke opties zijn te tackelen op betrouwbare wijze met hun systeem met onze 60 telefoonnummers!
 • 10 / 10
  Super service
  Een aanrader en een top service
 • 10 / 10
  Geweldig Telecom bedrijf!
  Als Reseller al jaren een zeer tevreden klant van 10Telecom. Bij problemen/uitdagingen wordt je de 10Telecom helpdesk altijd correct, snel en vakkundig geholpen. Kortom, absoluut een aan te bevelen telecompartner!!
 • 9 / 10
  Prima werk
  We hebben goede ervaringen met 10Telecom. Hebben verstand van wat zij doen en reageren snel op vragen.
 • 10 / 10
  Top bedrijf die begrijpt wat je zoekt en altijd voor je klaar staat!
  Zowel in regie voor klanten als voor ons eigen bedrijf maken we gebruik van 10 Telecom, ervaringen zijn erg goed en zou zeggen maak er zelf ook gebruik van!
 • 10 / 10
  Topbedrijf
  Erg blij met de service van 10telecom. Sinds de overstap naar hen nooit meer laat van storingen. Vragen worden snel en adequaat opgepakt. Topbedrijf. Ga zo door!
 • 10 / 10
  Uitstekende service en deskundigheid
  Vriendelijk, accuraat en met eindeloos geduld.
 • 8 / 10
  Kort, bondig duidelijk en concreet. Met passend voorstel.
  Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Een duidelijke specifieke vraag heeft 10Telecom beantwoord met een concreet en duidelijk voorstel. Verder geen ongevraagde toeters en bellen. Tevreden mee.
 • 9 / 10
  super snel geregeld
  in een halve dag alles omgezet van kpn naar 10telecom werkt perfect