Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Yealink is een betrouwbaar merk dat naar onze ervaring steeds populairder wordt. Naast de elegante ontwerpen met een professionele uitstraling biedt Yealink een uitstekende (HD) geluidskwaliteit en een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Yealink telefoontoestellen zijn uitgebreid getest en worden volledig geintegreerd met de hosted telefooncentrale zodat alle functionaliteiten optimaal werken. Onze klanten kiezen steeds vaker voor Yealink. 

Yealink W53P

Wordt geleverd inclusief:

De Yealink W53P is een DECT draadloos high performance IP-telefoonsysteem ontworpen voor de MKB-omgeving, praktijken en thuiskantoren, die op zoek zijn naar een betrouwbare draadloze telefonie-oplossing voor een interessante prijs. Ook is de Yealink W53P draadloze IP-set schaalbaar (meerdere toestellen , meerdere gelijktijdige gesprekken) en kunt u meerdere sets naast elkaar gebruiken als u de apparatuur met een hiervoor geschikte IP-dienst combineert. De W53P bestaat uit een W60B DECT-basisstation en een W53H DECT-handset.

Yealink Repeater

De Yealink RT30 DECT Repeater herhaalt het DECT signaal van uw Yealink basisstation om het bereik te vergroten in alle richtingen. In combinatie met het basisstation is het bereik zelfs nog groter te krijgen door twee RT30 repeaters achter elkaar te zetten.

Binnen wordt het bereik uitgebreid met 50 meter en buiten tot maar liefst 300 meter. De repeater ondersteunt automatic handover en heeft 2 interne omni-directionele antennes. In combinatie met het W60P basisstation is het bereik zelfs nog groter te krijgen door twee RT30 repeaters achter elkaar te zetten.

Vergroot uw bereik

Met de Yealink RT30 DECT repeater vergroot u het bereik van het  basisstation. Binnen wordt het bereik uitgebreid met 50 meter en buiten tot maar liefst 300 meter. Zo genieten uw werknemers van meer flexibiliteit om tijdens het bellen even iets te vragen aan een collega of bijvoorbeeld een kopie te maken. Het is mogelijk om het bereik nog groter te krijgen door twee RT30 repeaters achter elkaar te zetten.

Aanmelden op basisstation

Per Yealink basisstation kunt u maximaal 6 repeaters aanmelden. Zo kunt u het bereik van uw DECT-netwerk behoorlijk vergroten. Ook kunt u meerdere gesprekken tegelijk voeren omdat met de Yealink RT30 DECT repeater standaard twee gesprekken tegelijkertijd aangenomen kunnen worden.

Automatic handover

De Yealink RT30 DECT repeater ondersteunt automatic handover. Dit houdt in dat telefoongesprekken automatisch worden doorgegeven tussen verschillende DECT basisstations. Hierdoor zal de verbinding niet verbreken wanneer u rondloopt met uw DECT handset, waardoor u in gesprek kunt blijven met de klant of uw collega.