Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP Telefooncentrale

VoIP Telefooncentrale met onbeperkt aantal functionaliteiten

Een VoIP telefooncentrale is er in verschillende uitvoeringen. Een VoIP telefooncentrale kan een fysieke telefooncentrale op locatie zijn, maar de meeste klanten kiezen voor een zogenoemde hosted VoIP telefooncentrale. Deze hosted telefooncentrale is een virtuele telefooncentrale in de cloud. De telefoontoestellen staan via het internet in verbinding met de telefooncentrale. Een VoIP telefooncentrale in de cloud heeft veel meer functionaliteiten dan een traditionele fysieke telefooncentrale. Al deze functionaliteiten zijn inbegrepen in het ZZP en MKB Pakket.

Doordat deze telefooncentrale virtueel is, heb je geen onderhoudskosten meer voor je traditionele telefooncentrale. Daarnaast kun je ook een stuk goedkoper bellen dan telefonie via een reguliere telefoonlijn.

Om van al deze functionaliteiten gebruik te kunnen maken en over te stappen naar onze oplossingen, betaal je per toestelaansluiting. De kosten voor het onderhoud en de vaste kosten per lijn komen dan te vervallen. Eventueel is het ook mogelijk om onbeperkt te bellen.

VoIP is niet alleen geschikt voor grote bedrijven. Ook voor een eenmanszaak kan het al interessant zijn om gebruik te maken van VoIP. De tarieven zijn gemiddeld 40% lager dan reguliere telefoonaansluitingen. Dit voor een vast bedrag per maand.

Schaalbare telefooncentrale

Gaat het bedrijf groeien? Dan groeit de telefooncentrale gewoon met je mee. Onze telefooncentrales zijn bijzonder schaalbaar en zijn daarom geschikt vanaf 1 tot en met 500 telefoonaansluitingen. Omdat deze zo schaalbaar zijn, is het uitbreiden hiervan ook snel geregeld. Ook is het mogelijk een onbeperkt aantal telefoonnummers aan te sluiten. Een nieuw telefoonnummer kan aangevraagd worden. Maar bestaande telefoonnummers bij je huidige provider kunnen uiteraard ook verhuist worden.

Ben je opzoek naar een vervanging voor de ISDN telefooncentrale? Wij kunnen je volledig ontzorgen en begeleiden bij de overstap naar VoIP. De overstap kunnen we snel regelen, Bij ontvangst van de apparatuur kun je namelijk al meteen beginnen met bellen. Daarnaast kun je bellen met een onbeperkt aantal gelijktijdige gesprekken en lijnen.

Kortom, de VoIP telefooncentrale flexibel, schaalbaar en kan volledig aangepast worden aan je wensen.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard