Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Uitproberen zonder verplichting.

Ja, ik wil graag vrijblijvend een demo account aanvragen

Nadat je het demo account hebt aangevraagd nemen we contact op om het systeem door te lopen zodat je weet wat wel en niet kan. Ben je tevreden over de VoIP telefooncentrale? Dan kunnen we een vrijblijvende offerte voor je op stellen. We horen ook graag als er bepaalde wensen zijn die we mogelijk kunnen ontwikkelen.

Wanneer je binnenkort een keuze gaat maken voor een VoIP telefooncentrale, doe je er goed aan om eerst te controleren of de verschillende systemen ook aan de verwachtingen gaan voldoen. Het ontbreken van een simpele functionaliteit kan al voor veel ergernis zorgen. Niet elke telefooncentrale doet wat het belooft of heeft zijn beperking.

Betaal niets extra’s voor alle functionaliteiten.

Bij 10Telecom zijn deze inbegrepen in de verschillende pakketten.

Maar naast de functionaliteiten gepresenteerd op onze website beschikt het platform over veel meer, die we helaas niet allemaal op de website kunnen vermelden, simpelweg omdat het er te veel zijn en het onoverzichtelijk wordt.

Wij bieden de mogelijkheid voor een demo omgeving, zodat je een beeld krijgt met wat er allemaal mogelijk is. Dit kunnen we telefonisch maar we komen ook graag eens langs om de mogelijkheden te laten zien.

Bellen en gebeld worden is niet meer zoals vroeger, tegenwoordig zijn er zo veel functies beschikbaar. Elke telefooncentrale werkt weer anders en behoeft enige uitleg over de werking van de verschillende functionaliteiten. Daarnaast heeft elke onderneming weer behoefte aan andere functies en is geen enkel belplan hetzelfde.

Dashboard overview:

Wallboard:

“Live weergave van het aantal inkomende oproepen en wachtenden”

Visual callflow:

Eenvoudge weergave van het belplan