Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Uitproberen zonder verplichting.

  Ja, ik wil graag vrijblijvend een demo account aanvragen

  Nadat je het demo account hebt aangevraagd nemen we contact op om het systeem door te lopen zodat je weet wat er allemaal mogelijk is. Ben je tevreden over de VoIP telefooncentrale? Dan kunnen we een vrijblijvende offerte voor je op stellen. We horen ook graag als er bepaalde wensen zijn die we mogelijk kunnen ontwikkelen.

  Wanneer je binnenkort een keuze gaat maken voor een VoIP telefooncentrale, doe je er goed aan om eerst te controleren of de verschillende systemen ook aan de verwachtingen gaan voldoen. Het ontbreken van een simpele functionaliteit kan al voor veel ergernis zorgen.

  Betaal niets extra’s voor alle functionaliteiten.

  Bij 10Telecom zijn deze inbegrepen in de verschillende pakketten.

  Maar naast de functionaliteiten gepresenteerd op onze website beschikt het platform over veel meer, die we helaas niet allemaal op de website kunnen vermelden, simpelweg omdat het er te veel zijn en het onoverzichtelijk wordt.

  Wij bieden de mogelijkheid voor een demo omgeving, zodat je een beeld krijgt met wat er allemaal mogelijk is. Dit kunnen we telefonisch maar we komen ook graag eens langs om de mogelijkheden te laten zien.

  Wordt er gebruik gemaakt van Microsoft Teams en zou je graag willen zien hoe dit in de praktijk werkt? Wij kunnen onze demo omgeving zo inrichten dat direct duidelijk wordt hoe dit in de praktijk bij jou kan gaan werken.

  Bellen en gebeld worden is niet meer zoals vroeger, tegenwoordig zijn er zo veel functies beschikbaar. Elke telefooncentrale werkt weer anders en behoeft enige uitleg over de werking van de verschillende functionaliteiten. Daarnaast heeft elke onderneming weer behoefte aan andere functies en is geen enkel belplan hetzelfde.

  Dashboard:

  Wallboard / Overzicht VoIP:

  “Live weergave van het aantal inkomende oproepen en wachtenden”

  Visueel belplan:

  Eenvoudge weergave van het belplan