Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP reseller worden Zwolle

Reseller worden bij 10Telecom houdt in dat jij het gezicht richting de klant bent en 10Telecom is de VoIP aanbieder. Zo hoef jij geen VoIP telefooncentrale te beheren, maar voeg je dit wel toe aan jouw portfolio. Uiteraard zijn er mogelijkheden tot white-label zodat jij ook onder je eigen naam kunt verkopen.

Daarnaast verleen jij de eerstelijns on-site support voor jouw klanten. Denk hierbij aan het uit- of aanzetten van modules of het instellen van het telefoontoestel. Je krijgt hier uiteraard onze handleidingen voor aangeleverd. Lukt het je toch niet of zijn er grotere problemen? Wij zijn jouw back-up! Lijkt het je wat om reseller te worden in Zwolle?

Meld je aan als reseller Zwolle

VoIP telefonie zakelijk

Onder VoIP telefonie voor de zakelijke markt vallen veel mogelijkheden. Een greep uit het aanbod van VoIP 10Telecom:

Als reseller in Zwolle kan jij jouw portfolio uitbreiden met deze diensten en producten, maar wij hebben nog zoveel meer. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, verkoop@10telecom.nl of 088-1014500.

    Gratis meer informatie aanvragen