Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Reseller worden Rotterdam

Zie jij ook kansen in onze VoIP telefonie? En zou jij dit graag willen toevoegen aan jouw portfolio om te verkopen? Word dan onze VoIP reseller in Rotterdam! Geen gedoe met het zelf opzetten en onderhouden van een VoIP platform, maar wel een betrouwbaar telefonie netwerk aanbieden. Dat is wat je als reseller VoIP bij 10Telecom krijgt.

Partner VoIP 10Telecom

VoIP phone reseller program

Het is de bedoeling dat onze resellers de installatie en eerstelijns on-site support verlenen.  Wij begrijpen natuurlijk ook dat je niet alle kennis van VoIP telefonie hebt. Daarom kan jij gebruik maken van onze uitstekende support. Als jij er bijvoorbeeld zelf niet uit komt met een klant, helpen wij je verder.

Partners, oftewel resellers, van 10Telecom kunnen rekenen op maandelijks terugkerende commissies op de abonnements- en belkosten per klant. Dus hoe meer VoIP klanten in de regio van Rotterdam jij binnenhaalt, hoe meer commissie je krijgt. Benieuwd naar onze abonnementen?

10Telecom VoIP abonnementen

Aanmelden VoIP reseller

Door VoIP reseller in Rotterdam te worden, bied jij jouw klanten een breed scala telefoniemogelijkheden aan. Een aantal voordelen van onze VoIP functionaliteiten zijn:

Meld je daarom aan als 10Telecom VoIP partner in Rotterdam en vul onderstaand formulier in of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

    Gratis meer informatie aanvragen