Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar zakelijk bellen Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om over te stappen naar zakelijk bellen via internet. Niet voor niets is hosted VoIP één van de snelst groeiende markten van nu. Ben je actief in de telecom- of it-branche, dan mogen VoIP en hosted VoIP niet meer in jouw dienstenpakket ontbreken. Het partnerprogramma van 10Telecom biedt jou de mogelijkheid om als VoIP reseller bestaande én nieuwe klanten te kunnen voorzien van een totaaloplossing.

Ben je actief in de ICT branche en wil je het huidige dienstenportfolio uitbreiden met telefonieoplossingen? Of ben je opzoek naar een betrouwbare partner met een stabiel telefonie plaform en uitstekende support? De verschillende partnerprogramma’s van 10Telecom bieden meerdere mogelijkheden om jouw klanten te voorzien van een totaaloplossing. Lees hieronder meer over de verschillende programma’s.

Aanmelden

Programma’s

Reseller

Als reseller verkoop je de verschillende pakketten namens 10Telecom. Via ons platform kun je zelf pakketten activeren en telefoonnummers registreren. On-demand kun je telefooncentrales opleveren voor een snelle implementatie. Wij  zorgen ervoor dat de abonnementskosten en gesprekskosten worden gefactureerd aan de eindklant. Hier ontvang je een maandelijkse vaste en variabele kickback vergoeding over. Je levert de 1e  lijns support aan klanten en wij staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt.

Contact opnemen

Wholesale Lite

Met dit partnerprogramma verkoop je de verschillende pakketten onder je eigen naam. Via ons platform kun je zelf pakketten activeren en telefoonnummers registreren. Zonder de tussenkomst van 10Telecom kun je on-demand telefooncentrales opleveren. Je ontvangt een korting op de tarieven en de pakketten. Je kunt vervolgens zelf de prijs van de pakketten bepalen maar de tarieven voor de eindklant staan vast.

Contact opnemen

Wholesale Premium

Met dit premium partnerprogramma koop je bij 10Telecom in. We rekenen een prijs per extensie (telefoonaansluiting) en per telefoonnummer. Zonder de tussenkomst van 10Telecom kun je on-demand telefooncentrales opleveren. Je bepaalt zelf hoe de dienst wordt verkocht aan de eindklant. Hierbij is het ook mogelijk om zelf de gesprekstarieven te bepalen en gebruik te maken van het billing en rating systeem. Het is hierbij ook mogelijk om het platform naar eigen stijl vorm te geven.

Contact opnemen

*Optionele mogelijkheden Wholesale

Meld je aan als VoIP reseller

VoIP is een voordeliger en bovendien veelzijdiger alternatief voor ISDN. Als VoIP reseller profiteren jouw klanten ook van de vele voordelen. Denk aan lagere kosten, meer mogelijkheden als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en bereikbaarheid, maar ook meer gemak en tal van geavanceerde functies.

Wil jij jouw dienstenpakket uitbreiden met VoIP telefonie? Goed nieuws! 10Telecom heeft ruimte voor nieuwe partners. Wij streven altijd naar langdurige samenwerkingen, waar alle partijen beter van worden. Als 10Telecom reseller vergroot jij jouw meerwaarde met een professionele VoIP dienst. Voor elke sale krijg jij een maandelijkse commissie op de abonnement- en belkosten.

Als reseller ben jij de eerste contactpersoon. Jij verzorgt dan ook de eerstelijns support richting jouw klanten. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Kom je er niet uit? Dan zijn onze ervaren VoIP adviseurs er voor de nodige tweedelijns support.

Ja, ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden als reseller

VoIP reseller worden? De voordelen op een rij:

Uitbreiding van jouw aanbod met een professionele VoIP dienst

Om jouw bestaande klanten nóg beter van dienst te zijn én om nieuwe klanten aan te trekken

Een aantrekkelijk verdienmodel

Met maandelijks terugkerende commissies op abonnement- en belkosten per klant

Eenvoud en gemak

10Telecom biedt jou een eenvoudig te configureren VoIP telefooncentrale

Mogelijkheid tot white label

De expertise van 10Telecom, verpakt in jouw huisstijl

Deskundige ondersteuning

Waar nodig staat ons support team voor je klaar, bij spoedgevallen 24/7

Transparante samenwerking

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en geen kleine lettertjes