Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Ben je actief in de ICT branche en wil je het huidige dienstenportfolio uitbreiden met telefonieoplossingen? Of ben je opzoek naar een betrouwbare partner met een stabiel telefonie plaform en uitstekende support? De verschillende partnerprogramma’s van 10Telecom bieden meerdere mogelijkheden om jouw klanten te voorzien van een totaaloplossing. Lees hieronder meer over de verschillende programma’s.

Reseller

Als reseller verkoop je de verschillende pakketten namens 10Telecom. Via ons platform kun je zelf pakketten activeren en telefoonnummers registreren. On-demand kun je telefooncentrales opleveren voor een snelle implementatie. Wij  zorgen ervoor dat de abonnementskosten en gesprekskosten worden gefactureerd aan de eindklant. Hier ontvang je een maandelijkse vaste en variabele kickback vergoeding over. Je levert de 1e  lijns support aan klanten en wij staan voor je klaar wanneer je hulp nodig hebt.

Wholesale Lite

Met dit partnerprogramma verkoop je de verschillende pakketten onder je eigen naam. Via ons platform kun je zelf pakketten activeren en telefoonnummers registreren. Zonder de tussenkomst van 10Telecom kun je on-demand telefooncentrales opleveren. Je ontvangt een korting op de tarieven en de pakketten. Je kunt vervolgens zelf de prijs van de pakketten bepalen maar de tarieven voor de eindklant staan vast.

Wholesale Premium

Met dit premium partnerprogramma koop je bij 10Telecom in. We rekenen een prijs per extensie (telefoonaansluiting) en per telefoonnummer. Zonder de tussenkomst van 10Telecom kun je on-demand telefooncentrales opleveren. Je bepaalt zelf hoe de dienst wordt verkocht aan de eindklant. Hierbij is het ook mogelijk om zelf de gesprekstarieven te bepalen en gebruik te maken van het billing en rating systeem. Het is hierbij ook mogelijk om het platform naar eigen stijl vorm te geven.

*Optionele mogelijkheden Wholesale

Ja, ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden als reseller