Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Word VoIP reseller Eindhoven!

Want als VoIP reseller van 10Telecom in Eindhoven krijg je vele voordelen. We willen daarom ook graag als partners onze samenwerking aangaan. Je kunt jouw klanten 24/7 zelf beheren in het klantportaal. Zo verzorg jij de installatie en eerstelijns on-site support, maar als je een vraag hebt zijn wij jouw back-up. Onze uitstekende support helpt niet alleen jou verder, maar ook jouw klant. Dat vinden wij dé ideale partners! Ook partner worden?

Partner 10Telecom Eindhoven worden

Partner 10Telecom

Beste VoIP provider Nederland

Als VoIP reseller van 10Telecom heb jij beschikking over één van de beste VoIP producten van Nederland. Klanten van 10Telecom beoordelen ons namelijk met een 9,3 en zijn daarmee één van de beste VoIP providers van Nederland. Als reseller voeg jij daarom een hoogwaardig kwalitatief product aan jouw portfolio toe met veel functionaliteiten, zoals:

VoIP bellen zakelijk

VoIP zakelijk bellen gaat verder dan alleen vaste telefonie. Ook voor VoIP mobiele telefonie heb jij als reseller diverse opties die jij aan jouw portfolio kunt toevoegen. Zo kan jij dezelfde mobiele abonnementen aanbieden die wij hebben. Ook hier zijn er diverse mobiele functionaliteiten, zoals twee nummer op één simkaart, SMS naar e-mail en automatisch doorschakelen.

VoIP aanbieder

Ook overtuigd van ons VoIP product? Word dan ook VoIP aanbieder in de regio van Eindhoven. Vul onderstaand formulier in of neem contact op via 088-1014500.

    Gratis meer informatie aanvragen