Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

VoIP Oplossing

Een betrouwbare zakelijke VoIP oplossing is in deze tijd een absolute vereiste. Je wilt natuurlijk geen klanten mislopen en op een professionele manier bereikbaar zijn. Bij 10Telecom zien we een groeiende behoefte aan aan specifieke functionaliteiten en ontwikkelen daarom mee met de marktvraag. We hebben voor zowel kleine als grote klanten in het MKB een passende VoIP oplossing. Omdat wij voor klanten in uiteenlopende branches werken, weten wij goed wat de verschillende branches aan functionaliteiten vereisen.

10Telecom biedt een robuuste VoIP oplossing met tal van handige functionaliteiten. Deze functionaliteiten zijn inbegrepen bij het abonnement.

Onze hosted VoIP oplossing bieden we aan in verschillende totaalpakketten. Zo hebben we VoIP Basis, het ZZP pakket en het MKB Pakket. Om via het internet te kunnen bellen heb je uiteraard een internetverbinding nodig. Daarnaast dien je te beschikken over telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van softphones. Dit is een softwarematige telefoon, zodat je via je smartphone of computer kunt bellen en gebeld kunt worden. Op deze manier is de eenmalige investering bijna te verwaarlozen. Het overstappen van ISDN naar VoIP kunnen we compleet begeleiden. We hebben reeds 16 jaar ervaring met dit soort migratietrajecten.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Eén van onze speerpunten, en waarmee 10Telecom een unieke positie in de markt heeft, is ons geavanceerde monitoring systeem. We merken gelijk op als er bij jouw internetproblemen of een stroomstoring gaande is. Je krijgt dan een notificatie, zodat je hiervan op de hoogte bent. Indien nodig kunnen we helpen bij het oplossen van het probleem.

Heb je een eigen telefooncentrale die aangesloten is het op internet? Dan kunnen we een SIP Trunk leveren, zodat je alsnog goedkoop kunt bellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om onbeperkt te bellen. Bekijk hiervoor onze abonnementen.