Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP Oplossing

Een betrouwbare zakelijke VoIP Oplossing is in deze tijd absoluut een vereiste. Je wilt natuurlijk geen klanten mislopen en op een professionele manier bereikbaar zijn zoals jij het wilt. We zien namelijk het aantal groeiende behoefte aan specifieke functionaliteiten en ontwikkelen mee met de marktvraag. We hebben voor zowel kleine als grote klanten in het MKB een VoIP oplossing. Ons portfolio bevat veel verschillende klanten en daarom weten wat de verschillende branches aan functionaliteiten vereisen.

10Telecom biedt een robuuste VoIP oplossing met tal aan handige functionaliteiten. Uiteraard zijn deze functionaliteiten inbegrepen bij het abonnement.

Onze hosted VoIP oplossing bieden we aan in een totaal pakket. Zo hebben we VoIP Basis, het ZZP- en het MKB Pakket. Om via het internet te kunnen bellen heeft u uiteraard een internetverbinding nodig, daarnaast ook telefoontoestellen welke geschikt zijn voor VoIP. Uiteraard kunt u ook besluiten om gebruik te maken van softphones. Dit is een softwarematige telefoon zodat u via uw smartphone of computer bellen en gebeld kunt worden. Op deze manier is de eenmalige investering bijna te verwaarlozen. Het overstappan van bijvoorbeeld van ISDN naar VoIP kunnen we compleet begeleiden. We hebben reeds 12 jaar ervaring bij dit soort migratietrajecten.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Een speerpunt waar 10Telecom een unieke positie in de markt heeft is het geavanceerde monitoring systeem.  We merken gelijk op als er bij jouw internetproblemen of een stroomstoring gaande is. Je krijgt dan een notificatie zodat je hiervan op de hoogte bent. Eventueel kunnen we helpen bij het oplossen van het probleem.

Heb je een eigen telefooncentrale welke aangesloten is het op internet? Dan kunnen we een SIP Trunk leveren, zodat je alsnog goedkoop kunt bellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om onbeperkt te bellen, bekijk onze abonnementen.