Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Zelf een VoIP offerte samenstellen? Als je nog in de oriënterende fase zit in het overstappen naar naar bellen via internet, oftewel Voice-over-IP, dan is het mogelijk om een VoIP offerte samen te stellen. Ook wanneer je al een helder beeld hebt van de eisen en wensen, is het aan te raden om een offerte op te vragen.

Bij 10Telecom is het mogelijk om zelf een VoIP offerte samen te stellen. We hebben een speciale tool ontwikkeld, waarmee het vaststellen van de gewenste telefonie omgeving zeer eenvoudig is geworden. Door middel van een aantal stappen kun je eenvoudig laten weten wat jouw wensen zijn. Als jouw offerteverzoek verstuurd is, krijgen wij deze binnen. Wij kijken deze direct na, zodat je snel een offerte in ontvangst kan nemen.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Uiteraard staat ons team altijd klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Om een offerte op te kunnen stellen, willen we graag een aantal zaken weten. Namelijk of je al beschikt over telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP. Of dat je nieuwe telefoontoestellen wenst. En welke soort: draadloos of bedraad? Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel telefoonnummers je wilt behouden. Het is ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers bij ons te laten registreren. Dit is doorgaans snel geregeld.

Voor de zekerheid kijken we of je huidige internetverbinding geschikt is. Dat wil zeggen dat deze voldoende stabiel is en voldoende snelheid heeft voor telefonie via het internet. Ook is het belangrijk om te zorgen dat je netwerkbekabeling hebt voor het aansluiten van de telefoontoestellen. Eventueel is het mogelijk om extra netwerkaansluitingen te creëren via een netwerkswitch.

Bij de offerte ontvang je ook alle specificaties van de producten die we hebben geadviseerd.  Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek de samengestelde VoIP offerte aan te passen naar wens.