Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

VoIP offerte samenstellen

Zelf VoIP offerte samenstellen? Als je nog in de orienterende fase bent om een overstap te maken naar bellen via internet, oftewel Voice-over-IP, dan is het gewenst om een VoIP offerte samen te stellen. Ook als je al een helder beeld hebt van de eisen en wensen is het aan te raden om een offerte op te vragen.

Bij 10Telecom is het mogelijk om zelf een VoIP offerte samen te stellen. We hebben een speciale tool ontwikkeld waarmee het vaststellen van de gewenste omgeving zeer eenvoudig is geworden. Door middel van een aantal stappen kun je eenvoudig laten weten wat de wensen zijn. Als dit offerteverzoek verstuurd is, krijgen wij deze binnen. Wij kijken deze direct na zodat je snel een offerte in ontvangst kan nemen.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard

Uiteraard staat ons team altijd klaar om telefonisch bespreken welke mogelijkheden we kunnen bieden.

Om een offerte op te kunnen stellen willen we graag een aantal zaken weten. Namelijk of je al telefoontoestellen die geschikt zijn voor VoIP hebt. Of dat je nieuwe telefoontoestellen wenst. En welk soort, draadloos of bedraad? Daarnaast ook de vraag hoeveel telefoonnummers je wilt behouden. Het is ook mogelijk om nieuwe telefoonnummers bij ons te laten registreren. Dit is doorgaans snel geregeld.

Voor de zekerheid kijken we na of je huidige internetverbinding geschikt, dat wil zeggen voldoende stabiel is en voldoende snelheid heeft voor telefonie via het internet. Ook is het belangrijk of je netwerkbekabeling hebt voor het aansluiten van de telefoontoestellen. Eventueel is het mogelijk om extra netwerkaansluitingen te creëren via een netwerkswitch.

Bij de offerte ontvang je ook alle specificaties van de producten die we hebben geadviseerd.  Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan. Uiteraard is het mogelijk om op verzoek de samengestelde voip offerte aan te passen naar wens.