Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Makkelijk het VoIP abonnement uitbreiden en een oplossing die met je meegroeit. Veel mensen denken dat een professionele telefooncentrale alleen geschikt is voor grote multinationals met veel werkplekken en een hoog belvolume. Natuurlijk voorzien wij die van de meest geavanceerde VoIP-oplossingen. VoIP en hosted VoIP zijn echter ook uitermate geschikt voor kleinere organisaties. En het fijne is: verandert er iets binnen je bedrijf? Jouw VoIP abonnement uitbreiden is een fluitje van een cent!

Een nieuwe vestiging? Een nieuwe medewerker? Een nieuw nummer? Toch dat extra menu? Of wil je juist kleinschaliger gaan werken? VoIP is een flexibele en schaalbare oplossing voor jouw zakelijke telefonie. Onze oplossingen zijn met het grootste gemak uit te breiden. Zonder wachttijden en zonder hoge kosten. Wel zo prettig!

Eenvoudig het VoIP Abonnement uitbreiden 

Unieke oplossing voor bedrijven met ambities
Eén van de grootste voordelen van VoIP is dat het schaalbaar is. Bij 10Telecom vinden we dat jouw partner voor zakelijke telefonie je geen beperkingen moet opleggen, maar juist met je moet meegroeien. Met VoIP kun je zonder zorgen verhuizen, uitbreiden of juist kleinschaliger werken. En besluit je over te stappen op het nieuwe werken? Dan zorgen wij dat je ook ‘het nieuwe bellen’ krijgt. Met VoIP kunnen thuiswerkers met hetzelfde gemak via het bedrijfsnummer bellen en gebeld worden.

Het voordeel van het schaalbare systeem van VoIP is dat je niet in de toekomst hoeft te kunnen kijken. Je kunt immers naar hartelust uitbreiden. En dat is een groot voordeel. Zo betaal je namelijk nooit voor zaken waar je op dat moment geen gebruik van maakt!

VoIP abonnement uitbreiden: nu of straks
Elk bedrijf is uniek en heeft andere wensen. Misschien sta je wel aan het roer van een bedrijf dat op het punt staat internationaal succes te boeken. Wellicht ben je een gedreven MKB’er die over wil stappen op het nieuwe werken, oftewel thuiswerken. Of misschien ben je wel een ZZP’er en zoek je naar een klantvriendelijke oplossing voor de momenten waarop je niet in staat bent om de telefoon op te nemen. Wat jouw wensen ook zijn en hoe deze in de toekomst ook mogelijk veranderen, 10Telecom denkt graag met je mee over een passende oplossing.

Nu én straks. Niet voor niets is ons motto: verder gaan waar anderen stoppen.

Wil je overstappen naar VoIP? Of wil jij jouw bestaande VoIP abonnement uitbreiden? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan.