Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Van KPN ISDN Overstappen naar telefonie van 10Telecom

“Hoe kan je van KPN ISDN overstappen?” Deze vraag wordt dagelijks aan de specialisten van 10Telecom gesteld. Wij van 10Telecom kunnen hier meerdere antwoorden op geven afhankelijk van de wensen en situatie.

10Telecom kan het uitfaseren van ISDN lijnen en/of een ISDN-telefooncentrale bij iedere organisatie uit handen nemen en volledig ontzorgen. Bereikbaarheid is altijd al belangrijk geweest en daarom zorgen we ervoor dat je van KPN ISDN kunt overstappen met nummerbehoud naar VoIP zonder een gesprek te missen.

KPN ISDN Overstappen

Speciaal voor het overstappen van KPN ISDN naar VoIP hebben het stappenplan opgesteld. Dit stappenplan geeft transparantie en nemen we graag met je door.

Stap 1. Welke oplossing sluit het beste aan?

Kiest je voor een telefooncentrale in de cloud, een eigen telefooncentrale of Vast-Mobiel integratie? Hier hebben we een aantal voor- en nadelen opgesomd.

Stap 2. Inventariseren van huidige situatie.

-Wil je nummerbehoud? Zo ja, welke telefoonnummers dan moeten omgezet worden van ISDN naar VoIP? Wil je nog nieuwe nummers?
-Wordt er nog gebruik gemaakt van het faxapparaat?
-Zijn er nog alarmsystemen of frankeermachines die via ISDN communiceren?
-Hoeveel vaste en draadloze telefoontoestellen moeten dienst gaan doen in de nieuwe situatie en hoeveel medewerkers gaan hier gebruik van maken?
-Is er een werkende internetverbinding?
-Zijn er verder nog wensen die belangrijk zijn voor het overstappen?

Geen zorgen, op al deze vragen heeft 10Telecom een oplossing.

Stap 3. Offerte aanvragen.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan voor het overstappen van ISDN naar VoIP telefonie. We nemen dan contact op om alles door te spreken. Daarna gaan we snel aan de slag om een offerte op te stellen. Deze sturen we per e-mail samen met de algemene voorwaarden, de gesprekstarieven en de dienstbeschrijving. Vul onderstaande formulier in en we regelen een GRATIS nummerverhuizing  Stap 4. Bespreken van de offerte.

  We bespreken de offerte. We kunnen de offerte nog aanpassen aan je wensen en wanneer we overeenstemming hebben bereikt hoef je alleen nog een akkoord te geven.

  Stap 5. Akkoord.

  Na een akkoord (per e-mail of via de offerte) versturen we een factuur met de eerste kosten, wanneer de betaling ontvangen is, gaan we direct aan de slag. In overleg plannen we de verhuizing van de telefoonnummers in.  We configureren de telefooncentrale, we bespreken en verzorgen de vormgeving van het belplan. Als laatste geven we tekst en uitleg over de werking van de telefooncentrale en bijbehorende functionaliteiten.

  Stap 6. De verhuizing van telefoonnummers.

  Tijdens het overstappen en de verhuizing van de telefoonnummers blijf je 100% bereikbaar. Wanneer de verhuizing van de telefoonnummers heeft plaatsgevonden ontvang je hiervan een bevestiging en ben je bereikbaar via 10Telecom. Nu kunnen de ISDN diensten van KPN definitief stopgezet worden. Van KPN ISDN Overstappen naar telefonie van 10Telecom is gelukt.

  Stap 7. Fine-tunen van het belplan

  Pas na verloop van tijd ga je merken dat je toch bepaalde zaken anders wilt. Daarom is er nog een moment om specifieke wensen aangaande de bereikbaarheid af te stemmen of in te richten. Uiteraard kunnen wijzigingen in de toekomst aan ons doorgegeven worden.