Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Ben jij op zoek naar een VoIP provider en wil je jouw telefoonnummer verhuizen?

Het is uiteraard mogelijk om jouw bestaande telefoonnummer te behouden. 10Telecom neemt de verhuizing graag voor je uit handen. Wij vragen de gegevens op die we nodig hebben en regelen vervolgens de rest. Zo heb jij hier geen omkijken naar. Tijdens het overzetten blijf je gewoon bereikbaar.

In de meeste gevallen kunnen wij een telefoonnummer binnen een week overzetten. Dit is echter wel afhankelijk van de beschikbare gegevens en de eventuele contracten bij jouw huidige provider / operator. Geen zorgen, hier helpen we je bij.

Waar moet ik op letten bij het verhuizen van mijn telefoonnummer?

Lopende contracten:
Belangrijk om te weten is of je nog een lopend contract hebt bij je huidige provider. Is dat het geval? Informeer dan naar de voorwaarden om het contract te ontbinden of indien nodig af te kopen.

Oude abonnement nog niet opzeggen
Let op dat je het huidige abonnement niet opzegt. Wacht hiermee tot het telefoonnummer overgezet is naar de nieuwe provider, om te voorkomen dat het telefoonnummer wordt opgezegd.