Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

#StayAtHome voor iedere ondernemer

De coronacrisis houdt veel ondernemers bezig. Nu het advies is om zoveel mogelijk thuis te werken lopen veel ondernemers tegen problemen aan. Want bellen vanuit huis, hoe doe je dat nu? Klanten van 10Telecom hoeven zich daar geen zorgen over te maken met diverse slimme telefonieoplossingen.

Thuiswerker aan het werk achter zijn laptop. StayAtHome.

Slimme telefonieoplossingen voor thuiswerken

Een bestaande klant van 10Telecom heeft jou deze link doorgestuurd omdat hij of zij jou graag wil helpen om ook thuis optimaal te kunnen werken. #StayAtHome is het advies, maar als je thuis niet kunt werken wordt dat lastig. Met de slimme VoIP telefonieoplossingen van 10Telecom ben je altijd en overal bereikbaar, dus óók thuis.

Offerte telefonieoplossing aanvragen

Mogelijkheden te over

Wij bieden diverse pakketten om het thuiswerken zo makkelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan:

Er zijn dus mogelijkheden te over om een VoIP telefonieoplossing te vinden die bij jouw onderneming past. 10Telecom heeft meer dan 15 jaar ervaring en vindt ook voor jou een oplossing op maat. Daarnaast kan je snel kosten besparen, zijn wij 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen en doen wij altijd net dat beetje meer als het gaat om service en support. Klanten beoordelen 10Telecom dan ook met een 9,4. En zo zijn er nog veel meer voordelen van VoIP via 10Telecom.

Ook #StayAtHome met 10Telecom aanvragen?

Ben je ook geïnteresseerd in alle slimme telefonieoplossingen die 10Telecom te bieden heeft? Wil je als ondernemer ook optimaal gebruik kunnen maken van het advies #StayAtHome? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.