VoIP offerte aanvragen

Wil jij 100% de baas zijn over je bereikbaarheid en daarom gaan bellen met VoIP? Of bel je al met VoIP, maar wil je graag overstappen naar het hosted VoIP platform van 10Telecom? Mooi om te horen! Bekijk onze abonnementen om te zien hoeveel jij kan besparen op je maandelijkse telefoniekosten.

Heb je specifieke wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor VoIP telefonie van 10Telecom.

Maak gebruik van de handige offerte-wizard of vul het contactformulier in. Wij nemen dan snel contact met je op.

Nu ook geschikt voor Microsoft Teams.

Contactformulier

Wil je weten hoeveel je bij 10Telecom kunt besparen op je maandelijkse telefoniekosten?
Vul je gegevens in om een Hosted VoIP offerte van 10Telecom te ontvangen. Je krijgt een reactie per e-mail.  Waarom kies je voor
  VoIP via 10Telecom

  Veel ondernemers vinden zakelijke telefonie een hoop gedoe. Ze betalen te veel voor functies die ze helemaal niet gebruiken. Of ze betalen weinig, maar zijn slecht bereikbaar.

  Herken je dit? Dan is VoIP telefonie een goede oplossing voor jou. Je belt goedkoop via internet, maar profiteert wel van alle functies van een geavanceerde telefooncentrale. Of niet. Jij bepaalt. Jij bent 100% de baas over je eigen bereikbaarheid.

  Maatwerk VoIP voor grote
  en kleine bedrijven

  Jouw bedrijf is uniek en je wensen voor zakelijke telefonie zijn dat ook. Ben je starter en wil je gewoon lekker goedkoop bellen en gebeld worden? Prima! Of ben je een zzp’er en wil je een klantvriendelijke oplossingen voor de momenten waarop jij te druk bent om je telefoon op te nemen? Of run je een mkb-bedrijf met 50 medewerkers en wil je je medewerkers structureel meer laten thuiswerken? Wat je wensen ook zijn, we hebben altijd een VoIP oplossing. Kies uit een van onze abonnementen, of kies voor maatwerk VoIP. Dan ben je moeiteloos bereikbaar tegen minimale kosten!