Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Nieuw Telefoonnummer aanvragen

Wil je een nieuw telefoonnummer aanvragen? Wij kunnen dit allemaal voor je regelen, doorgaans sneller dan een halve dag.
Er zijn verschillende telefoonnummer te verkrijgen namelijk:

-085 nummer: een zogenoemd landelijk telefoonnummer. Aan dit nummer is niet te zien vanuit welke regio er gebeld wordt.

-088 nummer: hetzelfde als een 085 nummer alleen worden deze per 100 stuks uitgegeven. Aanvragen van zo’n telefoonnummer kan via de ACM.

-Netnummer (meest gangbaar): ook wel bekend als een geografisch telefoonnummer. Dit nummer begint met de cijfers van de regio zoals 010 voor regio Rotterdam, 020 voor Amsterdam, 030 voor Utrecht etc.

-0800 nummer: Een zogenoemd gratis informatie- / servicenummer, deze is er in korte en lange variant. Aanvragen van zo’n telefoonnummer kan via de ACM.

-0900 nummer: een service nummer; aanvragen kan via de ACM

Waarom een nieuw telefoonnummer aanvragen?
Een telefoonnummer kan gebruikt worden voor een speciale ingang naar het bedrijf. Zoals bijvoorbeeld een noodnummer, spoedlijn of speciale afdeling.
Ook is het mogelijk om dit telefoonnummer te koppelen aan een specifieke telefoon zodat de medewerkers van jouw organisatie direct aankiesbaar zijn van buitenaf.
Het telefoonnummer kan gekoppeld worden met een toestel, een afdeling, een wachtrij, een keuzemenu. Ook is het mogelijk om bepaalde tijdschema’s te koppelen, zo kun je zelf bepalen wanneer dit nummer beschikbaar is.

Hoe lang duurt het aanvragen van een telefoonnummer?
Als je een verzoek bij ons neerlegt voor het aanvragen van een telefoonnummer, kunnen we je een lijstje aanleveren van de beschikbare telefoonnummers.
Hier kun je dan de mooiste uitkiezen, als je een keuze hebt gemaakt kunnen we deze vastleggen. Dit is doorgaans binnen een halve dag geregeld.

Ik heb al een telefoonnummer en deze wil ik behouden, kan dat?
Ja dit kan zeker, dit wordt ook wel nummerbehoud, een verhuizing of nummerportering genoemd. Dit kunnen we uiteraard ook allemaal voor je regelen.
Zie de pagina ‘nummer verhuizen’.

Wat kost een telefoonnummer?
Een telefoonnummer is doorgaans inbegrepen in de verschillende pakketten. Wil je het bestaande pakket uitbreiden? Dat kan, neem dan contact met ons op.