Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Er zijn verschillende soorten telefoontoestellen verkrijgbaar. Wij adviseren bij voorkeur Mitel (voorheen Aastra) telefoontoestellen.
Dit zijn degelijke telefoontoestellen van zweedse makelij welke naadloos integreren met onze telefooncentrale. VoIP telefoontoestellen zijn in verschillende smaken en uitvoeringen te verkrijgen; met papieren labels, met display en zelfs met touchscreen.

Voordat je de keuze maakt voor een type telefoontoestel denk dan aan de volgende zaken:

De meeste vaste VoIP telefoontoestellen ondersteunen ook PoE (Power-over-Ethernet), dit betekend dat het telefoontoestel gevoed wordt met stroom via een netwerkswitch. Een netwerkswitch moet dit wel kunnen leveren. Als het netwerk niet over PoE beschikt, dan kunnen er stroomadapters bijgeleverd worden.

De volgende vaste telefoontoestellen worden veel gebruikt door onze klanten en sluiten perfect aan bij alle functionaliteiten van de telefooncentrale.

Toestel met 8 knoppen met papieren labels (Mitel 6865i)
Toestel met BLF in display (Mitel 6867i)
Toestel en expansiemodule met BLF in Display (Mitel 6867i + M685i)

Toestel  touchscreen met BLF in Display (Mitel 6873i)