Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

KPN ISDN lijn opzeggen

Wil je de KPN ISDN lijn opzeggen? Dan is het belangrijk dat je eerst jouw telefoonnummers veilig stelt. Dit kan door de telefoonnummers te verhuizen naar een VoIP telefonie provider als 10Telecom. Tijdens de verhuizing van de telefoonnummers zorgen we dat je 100% bereikbaar blijft. Veel bedrijven denken dat je onbereikbaar bent tijdens een overstap. Dit is een misverstand. We kunnen zorgen dat je kunt overstappen, zonder dat dit ten koste gaat van jouw bereikbaarheid. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld via een VoIP telefoontoestel of een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer.
KPN ISDN lijn opzeggen

10Telecom is een specialist als het gaat om zogenoemde telefooncentrales in de cloud. We hebben inmiddels meer dan duizend klanten verspreid door heel Nederland. Grote én kleine bedrijven begeleiden wij in het opzeggen van hun KPN ISDN lijn en de verhuizing naar 10Telecom. Daarnaast profiteer je bij 10Telecom ook van de bijkomende voordelen, zoals het besparen op onderhoudskosten en de vaste kosten per lijn. Deze komen namelijk te vervallen. Om gebruik te maken van een telefooncentrale in de cloud hebben we abonnementen in een pakketvorm samengesteld. Hier zitten de telefoonnummers en de maandelijkse kosten voor de telefoontoestellen bij inbegrepen. Als je de ISDN lijn opzegt en overstapt naar VoIP betaal je dus een vast bedrag per maand voor een abonnement. Het voordeel hiervan is dat het uitbreiden, opschalen en afschalen ook snel geregeld is.

Groeit jouw bedrijf? Dan groeit jouw telefooncentrale groeit gewoon met je mee. 10Telecom zorgt ervoor dat je via een softphone of telefoontoestel kunt bellen en gebeld worden. Wij willen graag onze klanten ontzorgen door middel van onze professionele telefooncentrale met onbeperkte functionaliteiten.

Let op: als je de KPN ISDN lijn opzegt, zorg er dan voor dat jouw telefoonnummers worden behouden.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij 10Telecom.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard