Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

KPN ISDN lijn opzeggen

Wil je de KPN ISDN lijn opzeggen? Of heb je dit in de planning? Het advies is eerst de telefoonnummers veilig te stellen. Dit kan door de telefoonnummers te verhuizen naar een VoIP telefonie provider zoals 10Telecom. Tijdens de verhuizing van de telefoonnummers zorgen we dat je 100% bereikbaar blijft. Veel bedrijven denken dat je onbereikbaar raakt tijdens een overstap. Dit is een misverstand. We kunnen zorgen dat je kunt overstappen zonder dat dit ten koste gaat van de bereikbaarheid. Dit kan op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld via een VoIP telefoontoestel of een doorschakeling naar een mobiel telefoonnummer. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden met betrekking op VoIP telefonie.
KPN ISDN lijn opzeggen

10Telecom is specialist als het gaat om zogenoemde telefooncentrales in de cloud. We hebben in middels meer dan duizend klanten verspreid door heel Nederland. Van grote tot kleine bedrijven hebben we begeleid met de KPN ISDN lijn opzeggen en verhuizen naar 10Telecom. Daarnaast profiteer je ook van de bijkomende voordelen zoals het besparen op onderhoudskosten en de vaste kosten per lijn. Deze komen namelijk te vervallen. Om gebruik te maken van een telefooncentrale in de cloud hebben we abonnementen in een pakketvorm samengesteld. Hier zijn de telefoonnummers alsook de maandelijkse kosten voor de telefoontoestellen bij inbegrepen. Als je de ISDN lijnen opzegt en overstapt naar VoIP ga je dus een vast bedrag per maand voor een abonnement betalen. Het voordeel hiervan is dat het uitbreiden, opschalen en afschalen ook snel geregeld is.

Als je bedrijf gaat groeien, kan dit op elk gewenst moment, de telefooncentrale groeit gewoon met je mee. We kunnen zorgen dat je via een softphone of telefoontoestellen kunt bellen en gebeld worden. De rest regelen wij. Wij willen graag onze klanten ontzorgen door middel van onze professionele telefooncentrale met onbeperkte functionaliteiten.
Als je de KPN ISDN lijn gaat opzeggen zorg er dan voor dat de telefoonnummers worden behouden.
Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan bij 10Telecom.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard