Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

KPN ISDN einde

KPN heeft aangekondigd te stoppen met ISDN. Dit betekent voor KPN ISDN einde tijdperk. Dit heeft al met al veel consequenties voor het MKB die nog steeds gebruik maken van ISDN. Op dit moment is er al een grote verschuiving gaande van ISDN naar VoIP, veel bedrijven stappen over naar VoIP niet wetende welke mogelijkheden hiermee gepaard gaan. Eenmaal overgestapt naar VoIP nemen de functionaliteitseisen toe.

De telefooncentrales van 10Telecom zijn uitermate geschikt voor het vervangen van ISDN. Er zijn geen onderhouds en of vaste kosten per lijn meer. U betaald slechts voor het aantal gebruikers van telefoontoestellen en hierbij zijn alle functionaliteiten inbegrepen. Tevens zijn deze oplossingen enorm flexibel en heeft 10Telecom ervaring met allerlei verschillende klanten en wensen. Van eenmanszaak tot en met 500 medewerkers, we kunnen iedereen van een passend en dus maatwerk belplan voorzien.

Het overstappen kunnen we volledig begeleiden. We hebben reeds ruime ervaring met migratie trajecten. Zowel grote als kleine organisaties hebben reeds ervaring. Bekijk daarom onze referenties. Onze klanten zijn gevestigd over heel Nederland. De meeste aansluitingen kunnen we op afstand regelen. Wenst u toch dat een specialist op locatie komt inventariseren? Dat is uiteraard mogelijk. 10Telecom en het uitgebreide resellernetwerk kunnen de complete overstap begeleiden zonder dat dit tenkoste gaat van de bereikbaarheid. Want om een misverstand uit te wereld te helpen; je blijft ook tijdens de overstap gewoon bereikbaar.

Ben je inmiddels ook benieuwd geworden naar onze mogelijkheden, service en expertise? Dan verzoeken we je om telefonisch contact met ons op te nemen, een mail te sturen of de tamelijk eenvoudige offerte wizard te gebruiken.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard