Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

ISDN Alternatief voor het MKB

KPN heeft onlangs aangegeven op korte termijn te stoppen met de ISDN dienstverlening. 10Telecom biedt al jaren een ISDN alternatief met vele voordelen. Aangezien ISDN snel komt te vervallen, is het zaak om zo snel mogelijk te kiezen voor een passend ISDN alternatief. Denk aan telefonie via internet, oftewel VoIP. Dit is een zeer bewezen technologie met een veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Dankzij de onbeperkte functionaliteiten van een telefooncentrale in de cloud, ben je bereikbaar op een manier die aansluit bij jouw wensen. Daarnaast kan je ook locatieonafhankelijk werken, zonder dat jouw klanten hier iets van merken. Overigens is VoIP ook zeer schaalbaar. Groei jij? Dan groeien de oplossingen van 10Telecom met je bedrijf mee. Nieuwe medewerkers en toestellen aansluiten is in no-time geregeld.

ISDN Alternatief

Bij het afnemen van een VoIP abonnement betaal je een vast bedrag per maand en profiteer je van alle functionaliteiten. Bij 10Telecom doen we niet aan addertjes onder het gras en verborgen kosten. Waar we wel aan doen? Heldere afspraken en lage tarieven.

Overweeg je te overstappen naar VoIP? 10Telecom helpt je graag. We hebben jarenlange ervaring met zowel grote als kleinschalige migratietrajecten. 10Telecom ontzorgt je volledig bij jouw overstap naar VoIP telefonie.

De voordelen van VoIP:

Daarom is VoIP een perfect ISDN alternatief voor het MKB.

Benieuwd wat 10Telecom voor je kan betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Neem hiervoor telefonisch contact op of gebruik onze handige online offerte wizard.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard