Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

ISDN Alternatief voor het MKB

KPN heeft onlangs aangegeven om op korte termijn te stoppen met de ISDN dienstverlening. 10Telecom biedt al jaren een ISDN alternatief met vele voordelen.
Aangezien de ISDN snel komt te vervallen is het zaak om zo snel mogelijk de telefonieomgeving veilig te stellen door bijvoorbeeld over te stappen naar telefonie via internet, oftewel VoIP. Dit is inmiddels een zeer bewezen technologie met een veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Dankzij de onbeperkte functionaliteiten van een telefooncentrale in de cloud ben je bereikbaar zoals jij het wilt, daarnaast kun je ook locatieonafhankelijk werken, zonder dat de klanten hier iets van merken. Overigens is VoIP ook zeer schaalbaar. De oplossingen van 10Telecom groeien met je bedrijf mee. Nieuwe medewerkers en toestellen aansluiten is binnen no-time geregeld.

ISDN Alternatief

Bij het afnemen van een VoIP Abonnement betaal je een vast bedrag per maand en profiteer je van alles functionaliteiten, geen addertjes onder het gras en verborgen kosten. Maar heldere afspraken en lage tarieven.
Om de overstap naar VoIP te kunnen maken kunnen we met onze expertise je uitstekend van dienst zijn. We hebben jarenlange ervaring bij zowel grote als kleinschalige migratietrajecten. We kunnen je volledig ontzorgen bij de overstap naar VoIP telefonie.

De voordelen van VoIP:

Daarom is VoIP een perfect ISDN alternatief voor het MKB.

Ben je ook benieuwd geworden wat wij nog meer kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je kunt ons bellen, maar je kunt ook de eenvoudige offerte wizard gebruiken.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard