Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Internet Telefonie

Internet telefonie is een ander woord voor VoIP, Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat alle communicatie gebruik maakt van het internet. Het protocol dat gebruikt wordt voor de totstandkoming van het gesprek maakt gebruik van internet, maar ook het geluid wordt via internet verstuurd.

Om gebruik te maken van internet telefonie kun je een nieuw telefoonnummer aanvragen of een bestaand telefoonnummer verhuizen. Maak je op dit moment nog gebruik van ISDN, houd er dan rekening mee dat deze dienstverlening van KPN binnenkort stopt. Wellicht ben je je nu aan het oriënteren naar een passende oplossing. Vraag jezelf af welke functionaliteiten je belangrijk vindt, want  veel VoIP providers rekenen extra kosten voor bepaalde functionaliteiten. Bij 10Telecom doen we dat anders. Voor een vast bedrag per maand mag je gebruik maken van alle functionaliteiten die we bieden.

Internet Telefonie

 

Mogelijkheden Internet telefonie

Voor internet telefonie is het erg belangrijk dat je over een stabiele en snelle internetverbinding beschikt. Dit omdat het geluid van persoon naar persoon realtime wordt verstuurd. Internet telefonie is er in verschillende varianten. Je kan gebruikmaken van een softphone, maar ook met vaste bureautoestellen en draadloze telefoontoestellen kan je bellen via internet.

VoIP is dus erg schaalbaar en flexibel. Je bent bereikbaar zoals jij het wilt. Als je even niet op je plek bent, schakel je eenvoudig je telefoonnummer door naar een mobiel nummer of je laat een geluidsfragment afspelen met de boodschap dat het kantoor op dit moment gesloten is. Je kan zelf bepalen of de beller een voicemailbericht in mag spreken. Dit bericht kan vervolgens afgeleverd worden op een e-mailadres naar keuze. Is het een vereiste dat alle telefoongesprekken worden opgenomen vanwege bepaalde wet- en regelgeving? Dit is tevens mogelijk met de zakelijke telefonie oplossingen van 10Telecom. We bieden de cloud telefooncentrale met de meeste features die er op dit moment zijn.

Inmiddels hebben we een ruim en tevreden klantenbestand, verspreid over heel Nederland. We beschikken inmiddels over ruime ervaring in het migreren van zowel grote als kleine organisaties naar VoIP telefonie. We zorgen er voor dat je 100% procent bereikbaar blijft tijdens de verhuizing. Zo mis je geen enkel inkomend gesprek.

Wil je meer weten over onze zeer complete en flexibele oplossingen?

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard