Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Internet Telefonie

Internet telefonie is een ander woord voor VoIP, Voice over Internet Protocol. Dit betekent dat alle communicatie gebruik maakt van het internet. Het protocol dat gebruikt wordt voor de totstandkoming van het gesprek maakt gebruik van internet, maar ook het geluid wordt via het internet verstuurd.

Om gebruik te maken van internet telefonie kunt u een nieuw telefoonnummer aanvragen of een bestaand telefoonnummer verhuizen. Maak je op dit moment nog gebruik van ISDN, houd dan rekening dat deze dienstverlening van KPN binnenkort wordt gestopt. Wellicht ben je je nu aan het oriënteren naar een passende oplossing. Vraag je zelf af welke functionaliteiten je belangrijk vind, want bij veel VoIP providers worden voor deze extra functionaliteiten extra kosten gerekend. Bij 10Telecom doen we dat anders. Voor een vast bedrag per maand mag je gebruik maken van alle functionaliteiten die we te bieden hebben.

Internet Telefonie

 

Voor internet telefonie is het erg belangrijk om over een stabiele internet verbinding te beschikken welke tevens snel genoeg is. Dit omdat het geluid van persoon naar persoon realtime wordt verstuurd. Internet Telefonie is er in vele varianten. Je kan gebruikmaken van een softphone, maar vaste bureautoestellen en draadloze telefoontoestellen behoren ook tot de mogelijkheden.

VoIP is dus erg schaalbaar en flexibel. Je bent bereikbaar zoals jij het wilt. Als je even niet op je plek bent, schakel je eenvoudig je telefoonnummer door naar een mobiel nummer of je laat een geluidsfragment afspelen met de boodschap dat het kantoor op dit moment gesloten is. Je kan zelf bepalen of de beller een voicemailbericht in mag spreken. Dit bericht kan vervolgens afgeleverd worden op een e-mailadres naar keuze. Is het een vereiste dat alle telefoongesprekken worden opgenomen vanwege wet- en regelgeving? Dit is tevens mogelijk met de zakelijke telefonie oplossingen van 10Telecom. We bieden de meest feature rijke cloud telefooncentrale die er op dit moment is.

Inmiddels hebben we een ruim en tevreden klantenbestand verspreid over heel Nederland. We beschikken inmiddels over ruime ervaring in het migreren van zowel grote als kleine organisaties naar VoIP telefonie. We zorgen er voor dat je 100% procent bereikbaar blijft tijdens de verhuizing. Zodoende mis je geen enkel inkomend gesprek.

Wil je meer weten over onze -zeer- complete en flexibele oplossingen?

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard