Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Intercom of Paging

Intercom of paging groepen kunnen ingezet worden om een bericht af te spelen via de speaker van één of meerdere telefoons. Door middel van het kiezen van een code en een nummer kunt u naar een groep medewerkers tegelijk bellen. Normaal wordt een gesprek aangenomen via de hoorn, maar in dit geval neemt de telefoon dit gesprek automatisch aan op de luidsprekers van de telefoon.

Het is mogelijk om één medewerker te pagen, door middel van het kiezen van een code in combinatie met nummer wordt de telefoon van deze medewerker opgeroepen. Deze telefoon neemt het gesprek automatisch aan op de luidspreker. Als de telefoons van deze medewerkers ook talkback ondersteunen dan kunnen deze personen ook terug praten.

In een kantoor met meerdere ruimtes kan dit handig zijn om alle medewerkers op de hoogte te brengen van een bepaalde situatie, bijvoorbeeld als het koffietijd is of in geval van calamiteiten.