Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Intercom of paging groepen kunnen worden ingezet om een bericht af te spelen via de speaker van één of meerdere telefoons. Hierbij kan je door een code en een nummer te kiezen in één keer naar een groep medewerkers bellen. Normaal wordt een gesprek aangenomen via de hoorn, maar in dit geval neemt de telefoon het gesprek automatisch aan en wordt het bericht via de luidsprekers van de telefoon afgespeeld.

Het is mogelijk om één of meerdere medewerkers te pagen. Door middel van het kiezen van een code in combinatie met nummer wordt de telefoon van de betreffende medewerker opgeroepen. Deze telefoon neemt het gesprek automatisch aan op de luidspreker. Als de telefoons van deze medewerker ook talkback ondersteunt, dan kan deze persoon ook terug praten.

In een kantoor met meerdere ruimtes kan deze functionaliteit handig zijn om alle medewerkers op de hoogte te brengen van een bepaalde situatie, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit.