Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Eenvoud en gemak

Jouw zakelijke telefonie in vertrouwde handen

Duizenden klanten vertrouwen dagelijks op de hosted telefonie oplossingen van 10Telecom. Vanwege de vele voordelen van VoIP bellen, maar ook vooral vanwege de uitstekende service die wij bieden. Dat jij zorgeloos kunt genieten van het gemak van VoIP, dáár doen we het voor.

Als ondernemer wil jij niet alleen profiteren van de voordelen van VoIP. Eenmaal geïnstalleerd moet het gewoon werken en wil jij er geen omkijken naar hebben. Met zoveel geavanceerde mogelijkheden is het implementeren en beheren van een VoIP telefooncentrale niet bepaald eenvoudig. Gelukkig zijn daar onze experts, die jou alles in kristalheldere taal uitleggen. Zonder stropdas, maar met opgestroopte mouwen regelen wij jouw zakelijke telefonie op een manier die precies aansluit bij jouw wensen. Het ingewikkelde gedeelte, dat regelen wij. Zo kun jij je bezig houden met andere dingen.

En wil je toch iets veranderen in jouw belplan, een belgroep aanmaken, een voicemail of keuzemenu instellen of jouw telefoonnummer (tijdelijk) doorschakelen naar een ander nummer? Met het eenvoudig te bedienen beheersysteem, pas je jouw instellingen met het grootste gemak aan.

Verder gaan waar anderen stoppen

Kleine lettertjes, onnodig ingewikkelde contracten en franje…drie zaken waar wij bij 10Telecom niet aan doen. Moeilijke zaken eenvoudig en laagdrempelig maken, daar doen we wél aan! Al meer dan 16 jaar. Bij 10Telecom begrijpen we dat jij ‘gewoon’ een oplossing wil die doet wat ‘ie moet doen. Waar jij geen uren aan hoeft te spenderen, die je ook kunt gebruiken voor belangrijkere zaken.

Het bieden van de beste service is dan ook ons streven, elke dag weer. Dat is ook één van de redenen waarom wij voortdurend tijdrovende processen automatiseren. Zo houden we nóg meer tijd over om jou te voorzien van de beste support. En dat wordt gewaardeerd. Ben je benieuwd wat onze klanten te zeggen hebben over de service van 10Telecom? Bekijk dan onze referenties.

Ook daarom kies je voor 10Telecom

Benieuwd of VoIP iets voor jouw bedrijf is? Welke voordelen het je biedt en hoeveel jij per maand kunt besparen? Vraag nu een vrijblijvende VoIP offerte aan.