Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Ben je even niet in staat om de telefoon op te nemen en wil je dat iemand anders het gesprek overneemt? Dan is er de Call pickup functie. Een Call pickup group is een groep medewerkers die gesprekken van elkaar kunnen aannemen.

Veel bedrijven maken gebruik van een receptionist. Indien gewenst, komen alle oproepen op het toestel van de receptionist binnen, waarna deze de beller  met de juiste afdeling doorverbindt. Als de receptionist niet in staat is om de telefoon aan te nemen, biedt Call pickup de mogelijkheid om toch de beller te woord te staan. Hierbij zijn verschillende medewerkers gemachtigd om de binnenkomende oproepen van de receptionist aan te nemen.

Met Call pickup heb je de mogelijkheid om binnenkomende gesprekken op een specifieke telefoon over te nemen, maar ook alle binnenkomende gesprekken op alle toestellen binnen het bedrijf.