Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 tot 17:00 uur

Call Pickup

Call pickup of een Call pickup group is een groep medewerkers of collega’s die gesprekken van elkaar aan/over kunnen nemen, bijvoorbeeld als collega’s even niet op de plek aanwezig zijn dan kan iemand anders het gesprek overnemen.

Stel dat er een receptionist is. Zoals gewenst komen alle oproepen op het toestel van de receptionist binnen, deze zal de beller doorverbinden met de juiste afdeling. Als de receptionist even niet op de plek is, en de telefoon niet kan aannamen, maar u weet dat de telefoon rinkelt dan is er toch de mogelijkheid om het gesprek aan te nemen. Dit kan door middel van deze functionaliteit. Er zijn dan verschillende medewerkers gemachtigd om de binnenkomende oproepen van de receptionist aan te nemen.

Zowel een binnenkomend gesprek op een specifieke telefoon kan worden overgenomen alsook een binnenkomend gesprek in het algemeen.