Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

Bereikbaarheid – VoIP van 10Telecom

Anno nu is bereikbaarheid belangrijker dan ooit. De komst van het internet heeft ervoor gezorgd dat communicatie steeds sneller verloopt. Zeg nu zelf; wanneer heb jij voor het laatst een echte brief gestuurd? De telefoon is en blijft een belangrijk communicatiemiddel. Het is vaak het eerste live contactmoment tussen jou en jouw klant. Met VoIP en hosted VoIP ben jij optimaal bereikbaar.

Bereikbaarheid VoIP: Eindeloze keuzemenu’s, een wachttoon of – nog erger – helemaal niets. Het is een feit dat slechte bereikbaarheid omzet kost. Krijgen potentiële klanten je niet of moeilijk te pakken? Dan loop je het risico dat ze naar de concurrent stappen. Eén ding is duidelijk: bereikbaarheid is en blijft de key. 10Telecom helpt je om jouw zakelijke telefonie op een professionele en klantvriendelijke manier in te richten. Zo mis je geen enkel telefoontje.

VoIP oplossingen voor moderne bedrijven

Flexwerken, thuiswerken, onderweg werken, in het buitenland werken. We zijn een mobiel volkje. We zitten niet meer van 9:00 tot 17:00 uur achter ons bureau. Dat vraagt om modernere oplossingen op het gebied van zakelijke telefonie. En om een betrouwbare partner die alle innovaties op het gebied van zakelijke telefonie en VoIP op de voet volgt. Bellen met VoIP biedt tal van voordelen als het gaat om schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie én bereikbaarheid. Enkele voordelen op een rij:

 • Altijd bereikbaar, waar en wanneer je werkt
  Op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld. Met VoIP en hosted VoIP bel je overal met hetzelfde nummer, ook vanaf jouw mobiele telefoon dankzij de Vast op Mobiel mogelijkheid. (bereikbaarheid VoIP)
 • Eenvoudig doorschakelen of een belgroep aanmaken
  Je bent natuurlijk niet altijd in staat om zelf de telefoon op te nemen. Ben je even niet bereikbaar? Via jouw persoonlijke dashboard stel je met het grootste gemak in wat er moet gebeuren met jouw binnenkomende gesprekken.
 • Tal van klantvriendelijke opties
  Denk aan het instellen van een keuzemenu, wachtrijen en de openingstijden. Het is zelfs mogelijk om jouw VoIP netwerk te koppelen aan een CRM-systeem. Wanneer jouw klant belt, worden de gegevens van de beller automatisch geopend. Handig!
 • Onbeperkte capaciteit
  Met VoIP word je niet beperkt door een maximum aantal gelijktijdige gesprekken.
 • Vangnet bij storingen
  Wat als er een internet- of stroomstoring is? Dan zijn de telefoontoestellen niet meer verbonden met de telefooncentrale. In dat geval schakelen wij jouw binnenkomende gesprekken gewoon door naar het mobiele nummer van jouw keuze. Bereikbaarheid VoIP is op deze manier gegarandeerd. Dit protocol wordt automatisch ingeschakeld in geval van calamiteiten. Daarnaast wordt u door ons op de hoogte gebracht. Zie ook Fallback.

Lees meer over alle voordelen van VoIP.

Overstappen naar VoIP? Wij helpen je graag! Vraag nu vrijblijvend een VoIP offerte aan en bespaar direct op je bel- en abonnementskosten.