Niet tevreden over hosted VoIP TelefonieIets minder tevreden over hosted VoIP TelefonieRedelijke tevreden over hosted VoIP TelefonieTevreden over hosted VoIP TelefonieMeer dan ruim tevreden over hosted Telefonie
088-1014500 Ma-Vr 8:30 - 17:00 uur Support

De manier waarop we werken en communiceren is de laatste jaren enorm veranderd. We werken thuis, onderweg, in het buitenland…waar we maar willen. Het nieuwe werken vraagt om modernere oplossingen op het gebied van zakelijke telefonie. Met het einde van ISDN in zicht, is dit het perfecte moment om over te stappen op een beter én voordeliger alternatief: VoIP.

Uitfaseren ISDN

Binnenkort valt het doek definitief voor ISDN. Veel bedrijven zijn op dit moment al bezig met het volledig uitfaseren van deze vorm van digitale telefonie, die in 1996 werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Bel jij nog via ISDN? Dan raden we je vooral aan om niet tot het allerlaatste moment te wachten. Maak geen overhaaste keuze, maar bekijk nu al welke ISDN alternatieven er zijn. De meeste bedrijven kiezen ervoor om over te stappen op VoIP. Iets wat wij alleen maar toejuichen. VoIP en hosted telefonie zijn niet alleen betere alternatieven, je bent ook nog eens goedkoper uit.

VoIP als alternatief ISDN

Maar waarom is VoIP dan hét ISDN alternatief? Kort gezegd: je krijgt meer voor minder. Met VoIP, zeker wanneer je kiest voor hosted telefonie, geniet je van alle functionaliteiten van een hypermoderne telefooncentrale. Je belt via internet en in het geval van hosted telefonie betaal je geen hoge kosten voor apparatuur en onderhoud. Jouw telefooncentrale bevindt zich namelijk in ons datacenter.

Het grootste voordeel van VoIP en hosted VoIP is dat je altijd en overal bereikbaar bent. Op kantoor, thuis of aan de andere kant van de wereld. Met VoIP en hosted VoIP bel je overal met hetzelfde nummer, ook vanaf jouw mobiele telefoon dankzij de Vast op Mobiel mogelijkheid. Daarnaast is VoIP schaalbaar en word je niet beperkt door een maximum aantal gelijktijdige gesprekken.

Via jouw eigen beheersysteem stel jij met het grootste gemak een compleet belplan op. Denk aan het instellen van een keuzemenu, wachtrijen en openingstijden. Het is zelfs mogelijk om jouw VoIP netwerk te koppelen aan een CRM-systeem. Wanneer jouw klant belt, worden de gegevens van de beller automatisch geopend. Handig!

Lees meer over de voordelen van VoIP.

 ISDN vervangen door VoIP?

Overtuigd van VoIP als ISDN alternatief? Stap over naar het VoIP netwerk van 10Telecom. Wij helpen je graag! Vraag nu vrijblijvend een VoIP offerte aan en bespaar direct op je bel- en abonnementskosten.

Start nu de offerteaanvraag

VoIP Offerte wizard