Glasvezel

Glasvezel: supersnel en innovatief zaken doen
Met glasvezel heeft u uw infrastructuur voor de komende jaren in één keer goed geregeld. Wat uw wensen ook zijn, u heeft geen beperkingen op het gebied van capaciteit, snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

Doe meer met internet: on-line diensten snel raadplegen
Internet biedt steeds meer mogelijkheden, maar vraagt ook steeds meer van uw netwerk. De behoefte aan bandbreedte, snelheid en betrouwbaarheid neemt de komende  jaren enorm toe. Met glasvezel bent u in één keer klaar voor de toekomst. Steeds meer organisaties maken gebruik van on-line diensten. Veel software pakketten voor CRM, boekhouding en backup draaien buiten het kantoorpand. Een betrouwbare en stabiele verbinding is hierbij cruciaal.

Alle mogelijkheden voor groei: glasvezel is toekomstvast
Glasvezel beschikt over ruim voldoende bandbreedte voor nu en in de toekomst. Uw organisatie is voorbereid op toekomstige (nieuwe) diensten. Bovendien bent u voorbereid op een eventuele groei van uw onderneming. Of dat een uitbreiding van vestigingen of medewerkers betreft, met glasvezel bent u nu al klaar voor de toekomst.

Steeds meer applicaties werken via het internet en vergen steeds meer capaciteit van een netwerk. Met glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren.
Tegelijkertijd grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN connecties leggen met thuiswerkers, PIN transacties verwerken en camera beelden live versturen. Met glasvezel kan het.

Glasvezel is de drager van de toekomst. Met glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waar u jaren mee vooruit kunt. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Glasvezel is leverbaar in snelheden tot 100 Megabyte per seconden. Ruim 10x zo snel als ADSL. Genoeg redenen om nu al over te stappen en nu al te profiteren van de toekomstvaste verbinding.

Uitgebreid dienstenaanbod: Bellen, PINnen en Alarmtransmissie
Met glasvezel kunt u razendsnel internetten en on-line applicaties raadplegen, maar er is meer. Zo kunt u al uw pintransacties, telefoonverkeer en alarmtransmissies via uw glasvezel verbinding laten verlopen.

On-line backup
Met on-line backup worden al uw PC of servergegevens veilig, betrouwbaar en gemakkelijk voor u bewaard in een beveiligd datacentrum. Geen gedoe meer met het wisselen van tapes.

PINnen
U kunt een onbeperkt aantal PIN terminals moeiteloos aansluiten op de glasvezelverbinding. Het aantal transacties is ongelimiteerd en er zijn geen maandelijkse of kosten per transactie aan verbonden.

Alarmtransmissie
Uw alarmsysteem kunt u aansluiten op uw glasvezel verbinding. Via directe koppelingen met de Particuliere Alarmcentrales in Nederland wordt uw alarm probleemloos opgevolgd. Hiervoor heeft u geen aparte telefoonlijn meer nodig.

Vestigingen en medewerkers koppelen
Ieder type verbinding (DSL of glas) kunnen wij probleemloos aansluiten op uw glasvezel verbinding. Hierdoor ontstaat één groot netwerk met alle voordelen van dien. Het maakt niet uit of u meerdere vestigingen aansluit of meerdere medewerkers.  Betrouwbaarheid en veiligheid is gegarandeerd. Het koppelen van locaties wordt ook wel VPN (=Virtual Private Network) genoemd.

Bellen
Op een glasvezel verbinding kunt u uw huidige telefooncentrale aansluiten. U bespaart dan direct op de verbruikskosten. Ook kunt u kiezen voor een volledige VoIP oplossing. 10Telecom biedt professionele en betaalbare telefonie oplossingen die geschikt zijn voor ieder type organisatie van iedere grootte.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten klik dan hier.

 

/    bekijk alle referenties

//Referenties

  • Informatique.jpg