Resellers

Zakelijke VoIP telefonie van 10Telecom wordt verkocht door resellers in heel Nederland. Deze resellers zijn veelal ICT en telecombedrijven. Een VoIP reseller is meestal gevestigd in een plaats dichtbij de vestiging van de klant.

Waarom zakelijk VoIP verkopen?

Reseller worden van 10Telecom heeft voordelen voor de reseller en voor de eindklant. Als partner ontvangt u een maandelijkse vergoeding over de omzet die de eindklant genereert met haar telefonie. De eindklant geniet van optimale service van één partij. Zo kan een ICT partner naast de computers nu ook de zakelijke VoIP telefonie leveren en beheren.

Als reseller staat u er niet alleen voor. Wij staan altijd voor u klaar met verkoopadvies en support. De opzet is dat de eindklant de partner belt als er een wijziging moet plaatsvinden in de telefonie of als de klant problemen heeft met de telefonie. Als reseller kunt u de complete telefonie van de eindklant beheren middels een webinterface. En komt u er niet uit? Dan staat de 2e lijns support klaar om u te helpen.

Bent u geïnteresseerd om VoIP te verkopen van 10Telecom neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0591 – 820080 of stuur een e-mail naar verkoop@10telecom.nl.

/    bekijk alle referenties

//Referenties

  • Informatique.jpg