Over ons

Telefonie is onze kernactiviteit: we implementeren en beheren telefonieomgevingen en stellen daar hoge eisen aan. Of het nu gaat om één enkele aansluiting of een volledig managed oplossing, we bieden altijd diensten met toegevoegde waarde. Wij streven ernaar alle zakelijke wensen op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit, efficiency en bereikbaarheid te vervullen. Wij helpen u bij het beperken van de operationele en gebruikskosten van uw telefonie en verhogen tegelijkertijd de bereikbaarheid en betrouwbaarheid, zodat u zich op uw zakelijke activiteiten kunt richten.

Kiezen voor 10Telecom is kiezen voor een bedrijf dat durft af te wijken van de gebaande paden en gaat voor innovaties. We kijken voortdurend hoe de service beter kan. Dit in een informele organisatie zonder stropdassen, maar met opgestroopte mouwen. Bij 10Telecom staat de klant nog echt centraal. Zonder franje.

Ook toe aan 10Telecom? klik dan hier.


Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

ACM
10Telecom B.V. staat bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) geregistreerd onder nummer 943718 als aanbieder van openbare elektronische communicatie diensten. Tevens voldoet 10Telecom B.V. aan de verplichtingen die voortvloeien uit het New Regulatory Framework (NRF) dat de Europese Commissie heeft uitgevaardigd.
/    bekijk alle referenties

//Referenties

  • Informatique.jpg